Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Οι Υπηρεσίες Θεσσαλονίκης χρειάζονται και νέες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες!


Ανάρτηση από το ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, ως συνδικαλιστικός οργανισμός - συνδυασμός οφείλει, στην παρούσα χρονική στιγμή, να καταγγείλει ότι παρότι οι πολύπαθες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης θα ενισχυθούν με μεγάλο αριθμό περιπολικών οχημάτων, δυστυχώς, δεν θα παραληφθούν όμως νέες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες.

Ειδικότερα αρχικά η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, καθώς και η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν επιτακτική άμεση ανάγκη ενίσχυσης με νέες υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, καθώς αυτές που διαθέτουν βρίσκονται σε χρήση εδώ και πολλά έτη, ακόμα και για δύο (2) δεκαετίες!

Συγκεκριμένα στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης που λειτουργούν οι Ομάδες ΔΙ.ΑΣ. και Ζ, αφενός η ΔΙ.ΑΣ. έχει μόνο τις μοτοσυκλέτες που είχε από την αρχή της δημιουργίας της, τον Μάρτιο του 2010, με ό,τι αρνητικό και επικίνδυνο μπορεί να σημαίνει αυτό από άποψη φθοράς, διάνυσης πολλών χιλιομέτρων κλπ και αφετέρου η Ομάδα Ζ έχει πολλές μοτοσικλέτες οι οποίες βρίσκονται σε χρήση ακόμα και από το έτος 1997...

Καλούμε άμεσα την ηγεσία και ειδικά το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη όπως, άμεσα, προβεί στη διάθεση νέων υπηρεσιακών μοτοσικλετών στις πολύπαθες Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και αρχικά στην Άμεση Δράση Θεσσαλονίκης που πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά στη μάχη κατά της εγκληματικότητας και έχει καθημερινά πολλές αξιοσημείωτες επιτυχίες.

Θεσσαλονίκη, 14 Δεκεμβρίου 2020

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Camilla Karlsen είπε…
Υποβάλετε αίτηση για δάνειο με το NOVA GLOBAL FINANCE με επιτόκιο 3%.

Είτε θέλετε να δώσετε ώθηση στον τρόπο ζωής σας είτε έχετε ένα απροσδόκητο κόστος για να αντιμετωπίσετε, ένα Δάνειο από τη NOVA GLOBAL FINANCE είναι ο οικονομικά αποδοτικός τρόπος για να γίνει αυτό.

Τα Nova Global Finances είναι ευέλικτα: μπορείτε να δανειστείτε έως και 10 εκατομμύρια ευρώ, με κατάλληλη περίοδο αποπληρωμής από 1 έως 30 χρόνια. Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προσωπικών δανείων, επιχειρηματικών δανείων, στεγαστικών δανείων και δανείων ενοποίησης χρέους που μπορούν να προσαρμοστούν ώστε να ταιριάζουν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες και περιστάσεις σας με επιτόκιο 3%.

Αυτό που παίρνεις:
 Άμεση πρόσβαση στα χρήματά σας μετά την έγκριση
 Ανταγωνιστικά επιτόκια
 Ευέλικτοι όροι αποπληρωμής
 Η δυνατότητα ταχύτερης αποπληρωμής του δανείου σας (οι επιπλέον πληρωμές μειώνουν το κεφάλαιο του δανείου)
 Εύκολη έγκριση εάν χρειάζεστε επιπλέον χρήματα
 Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο στο δικό σας κατάλληλο μέρος και ώρα

Πώς να εφαρμόσει:
Η αίτηση για δάνειο είναι γρήγορη και εύκολη! Επιχειρήσεις ή ιδιώτες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για δάνειο με τη Nova Global Finances και απαιτούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο υποβολής αίτησης, θα πρέπει να στείλουν ένα email στο (novaglobalfinances@gmail.com) Ή να επικοινωνήσουν με την Camilla Karlsen στο whatsApp: +31642117819 για περισσότερες πληροφορίες και προφορικές ενημερώσεις. Ισχύουν προϋποθέσεις.

Camilla Karlsen
Ανώτερος διευθυντής δανείου
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κόβετε σχόλια αστυνομικών όποτε γουστάρετε και δημοσιεύετε γελοιότητες της Camilla Karlsen..