Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αναβλήθηκαν οι προαγωγικές μέχρι νεωτέρας αλλά τα ερωτήματα μένουν


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Οι προαγωγικες εξέτασεις αναβλήθηκαν μέχρι νεωτέρας λόγω του λοκ ντάουν! Προκύπτουν ωστόσο τα κάτωθι ερωτήματα: 1) Πότε θα διεξαχθούν? 2) Εάν διεξαχθούν το 2021, θα υπάρξουν συνάδελφοι που καταλαμβάνονται ημερολογιακα από όριο ηλικίας, συνεπώς θα λάβουν μέρος? 3) Οι προαχθέντες των εξετάσεων που αναβλήθηκαν κ θα διενεργηθούν το 2021, θα λογίζονται ως προαχθέντες από την ημερομηνία διεξαγωγής των εξετάσεων, συνεπώς χάνεται ένα έτος για αυτούς που θα δώσουν στο μέλλον Τεμά. Κ επιπρόσθετα κάποιοι και λόγω ηλικίας για ένα έτος θα χάσουν το δικαίωμα να δώσουν Τεμά. Τι θα γίνει με αυτά τα θέματα? Ποιος θα μεριμνήσει??? Μήπως έπρεπε να έχουν διεξαχθεί νωρίτερα? Γιατί ήταν ευρέως γνωστό όταν προκηρύχθηκαν οι εξετάσεις ότι οι ημερομηνίες 28&29/11 ήταν επίφοβες για ένα δεύτερο λοκ!!!

 

Αυτά δεν τα εκφράζω μόνο εγώ αλλά παρά πολλοί συναδελφοι καθώς είμαστε 1500 υποψήφιοι!

 

Aπλα να εκδοθεί κάτι επίσημο. Να ξέρουμε κ εμείς που βαδίζουμε. Οκ είναι έκρυθμη η κατάσταση με την πανδημία αλλά από την άλλη ας βγει μια ημερομηνία διεξαγωγής. Έχουμε οικογένειες κ δεν μπορούμε να διαβάζουμε έναν χρόνο σαν να δίνουμε πανελλήνιες.

Ο χρήστης LJK έστειλε Χθες στις 10:37 μ.μ.

Να τονίσω ότι η αναστολή ανακοινώθηκε 9/11 κ ως τώρα δεν έχουμε καμία ενημέρωση. Εφόσον τα σχολεία ανοίξουν 7/1 , δεν πρέπει να εκδοθεί διαταγή για μέσα Γενάρη? Εικασίες της αγωνίας των υποψηφίων

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ευτυχως διάβασα μονο 5 μέρες κ μετά τα παρατησα