Αξιωματικοί Κεντρικής Μακεδονίας: Εξασφάλιση υγειονομικού υλικού για τα μέλη μας και τις αστυνομικές υπηρεσίες


Ανακοίνωση τής Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας: Η Ένωσή μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την εξασφάλιση υγειονομικού υλικού (100.000 χειρουργικές μάσκες μίας χρήσεως) για την κάλυψη των αναγκών σε υγειονομικό εξοπλισμό των μελών και αστυνομικών υπηρεσιών.

Το εν λόγω υγειονομικό υλικό κατασκευάζεται σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα τηρώντας όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Σήμερα 8-12-2020, πραγματοποιήθηκε στην είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η παραλαβή του υγειονομικού εξοπλισμού κατά την οποία παρευρέθηκε και τίμησε με την παρουσία του και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος.

Το προεδρείο της Ένωσης για άλλη μια φορά, ευχαρίστησε και δημοσίως την εταιρία “COVER TEX IKE - VESTAMED” και ιδιαιτέρως τους φίλους και χορηγούς, κ. Μήτσιου Αλέξανδρο και κ. Μήτσιου Δημήτριο.

Η εταιρία “COVER TEX IKE VESTAMED” δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στην κατασκευή και εμπόρια λευκών ειδών και υγειονομικού ιματισμού, ενώ από την αρχή της πανδημίας έκανε σημαντικές επενδύσεις σε γραμμές παράγωγης για την κατασκευή χειρουργικών μασκών μιας χρήσεως.

Το υγειονομικό υλικό θα διανεμηθεί με μέριμνα του προεδρείου της Ένωσης με το όποιο τα μέλη μας μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία:

- Πρόεδρος, ΨΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ Iωάννης

- A΄ Αντιπρόεδρος, KOYKOYΦIKHΣ Σταύρος

- Β΄ Αντιπρόεδρος, MOYPATIΔHΣ Χαράλαμπος

- Γεν. Γραμματέας, ΓIAPIΣKANHΣ Πέτρος

- Ταμίας, MΠAMΠAΛHΣ Eμμανουήλ


Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος