Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ρέθυμνο: Έπαιζαν χαρτιά παρά τις απαγορεύσεις


Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.ΚΕ) Ρεθύμνης επτά ημεδαποί για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, χθες (01.12.2020) το βράδυ, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε επιχείρηση ιδιοκτησίας ημεδαπού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης, είχε επιτρέψει σε ακόμα έξι (6) ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με παιγνιόχαρτα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 2.985 ευρώ ως προερχόμενο από την διενέργεια του παράνομου τυχερού παιγνίου και δύο τράπουλες.

Επιπλέον, σε βάρος του ιδιοκτήτη και των παιχτών βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια