Τί ζητούν οι Ειδικοί Φρουροί από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη


Έγγραφο τού Σωματείου Ειδικών Φρουρών προς τον Υπουργό: Κύριε Υπουργέ σε σειρά προσπαθειών του Σωματείου μας για την υλοποίηση της υπόσχεσης τόσο κυβερνητικών στελεχών, όσο και του ίδιου του κ. Πρωθυπουργού της χώρας μας, που αφορούν την έμπρακτη στήριξη της προσπάθειας των αστυνομικών που στάθηκαν και στέκονται ως ασπίδα και ανάχωμα στην διάδοση της πανδημίας , γεγονός που επιτυγχάνεται με τεράστιο προσωπικό και οικογενειακό κόστος, απευθυνόμαστε και σε εσάς με δεδομένο ότι η καθημερινή τριβή και συζήτηση όλων των συναδέλφων μας ειδικά ενόψει μάλιστα των εορτών των Χριστουγέννων, περιστρέφεται γύρω από την ανάγκη έμπρακτης στήριξης και του Αστυνομικού και της οικογένειάς του.

Ξέρουμε ότι την παραπάνω περιγραφόμενη κατάσταση την γνωρίζεται πολύ καλά, αφού έχετε επαφή με τις υπηρεσίες και ιδιαίτερα εκείνες της πρώτης γραμμής, εκείνο που δεν γνωρίζουμε όμως είναι αν αρχικά κατανοείται την ανάγκη και το αίτημα για την έμπρακτη στήριξή τους και αν έχετε ως Πολιτικός προϊστάμενος του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, αναλάβει κάποια πρωτοβουλία ή πρόκειται να αναλάβετε κάποια πρωτοβουλία για την ικανοποίηση του συνόλου του προσωπικού που προΐστασθε.

Σε κάθε περίπτωση θεωρούμε ότι αποτελεί εκτός των άλλων θεσμική υποχρέωση του εκάστοτε Υπουργού , πόσο μάλλον ενός Υπουργού που επι σειρά ετών έχει αφήσει θετικά το αποτύπωμά του στα αστυνομικά ιστορικά δρώμενα, να υπερασπιστεί ένα τόσο καθολικά εκπεφρασμένο αίτημα .

Κύριε Υπουργέ

Έχουμε ανάγκη και την ηθική στήριξη που σας αναγνωρίζουμε ότι όλο αυτό το διάστημα παρέχεται, έχουμε ανάγκη και το sms που ίσως σήμερα επεξεργάζεστε να μας αποστείλετε με ευχαριστήριο περιεχόμενο και εορταστικές ευχές, έχουμε όμως εξίσου ανάγκη να τύχουμε της έμπρακτης αναγνώρισης, αντίστοιχης με άλλους εργασιακούς φορείς που δικαίως απολαμβάνουν.

Έχετε θεσμική υποχρέωση ο αναβρασμός που επικρατεί στις τάξεις τω αστυνομικών να τύχει της προσοχής και του ενδιαφέροντος του Πολιτικού τους Προϊσταμένου.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

-O- -O-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΤΟΥΜΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ
6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Επαίτες καταντήσατε. Όλα για τα φράγκα πια. Δεν κοιτάτε που η επαρχία είναι γεμάτη με αποσπασμένους που φιδιάζουν και εμείς τραβάμε κουπί στη γαλέρα. Να μην μιλήσω για τα επίσημα ή για τις στατικές φυλάξεις.

Ανώνυμος είπε...

Μετά το τρίτο lockdown και βλέπουμε.....

Ανώνυμος είπε...

Έστω μια γαλοπούλα, δυο κιλά μπριζόλες, κάτι...
Ε ρε κατάντια

nekt7 είπε...

Αντί να πείτε κι ένα ευχαριστώ που εν έτει 2020 μπήκατε αστυνομία με τα πιο αναξιοκρατικα κριτήρια, έχετε απαιτήσεις κι από πάνω. Κι αν θέλετε να ζητήσετε κάτι, ζητήστε να σας κάνουν καμία εκπαίδευση μπας και μάθουν ορισμένοι από εσάς (προφανώς δεν είναι όλοι ίδιοι) να λειτουργούν σαν επαγγελματίες και όχι σαν χωροφύλακες του 1950. Αλλα, αυτοί είστε!

Ανώνυμος είπε...

Βέβαια
Αν τα έλεγε η ποασυ θα ήταν δικαιο και αυτονόητο.
Τα λένε οι ειδ φρουροί και το λέτε κατάντια.
Μάλιστα
Ετοιμαστείτε να πάρουμε ακόμα ενα ams για τις γιορτές που έρχονται και πολύ μας είναι με αυτά τα μυαλά.

Ανώνυμος είπε...

μιλανε ολοι, μιλανε και φρουροι. αναβαθμιστηκαν βεβαια αφου ξερουν να γραφουν σε υπολογιστη