Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Και τη σύζυγο νεκρού αστυνομικού επισκέφθηκε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης


Ανάρτηση του Ηλία Ακίδη: Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, παρουσία τού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ Συριτουδη και του Αστυνομικού Διευθυντή της Δ.Α Ορεστιάδας κ Ελευθεριάδη , επισκέφτηκε τις Καστανιές Έβρου για να επιθεωρήσει τις εργασίες που γίνονται στον φράχτη και τα νέα οχήματα που παρέλαβε πρόσφατα η διεύθυνση μας. 

Αμεσως μετά επισκέφθηκαν την οικία του αδικοχαμένου συναδέλφου Γεωργίου Γκουτσιδη. Ο υπουργός στην συνάντηση που είχε με την σύζυγό αποβιώσαντος συναδέλφου τής υποσχέθηκε ότι η πολιτική και φυσική ηγεσία του υπουργείου θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια του (ηθικά και υλικα). Η Σ.Ε.Α.Υ.Ο συγχαίρει την αξιέπαινη αυτή κίνηση του υπουργού και θα είναι αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια προς την κατεύθυνση αυτή.









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο επικοινωνιακο ο υπουργός πολύ καλός (SMS, κούπες, συνεχείς ιδρύσεις υπηρεσιών που καλύπτονται με το υπάρχον προσωπικό, προσλήψεις συνοριακων που ξαναδιελυσαν την ομογενοποιηση κ.α.). Μοιράζει καθρεφτακια και πανηγυρίζουν οι ιθαγενείς. Από ουσία όμως τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσουν τα καθρεφτακια ή έστω ότι θα εξαληφθουν οι ιθαγενείς