Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνδικαλιστές της Ηλείας διαφωνούν με την ανακοίνωση τής Ένωσης για δωρεά από βουλευτή


Ανάρτηση τής Νέας Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ηλείας: Δια της παρούσας ανακοίνωσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους συναδέλφους των αστυνομικών υπηρεσιών της Δ.Α Ηλείας ότι ως μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηλείας δεν συνυπογράφουμε και δεν υιοθετούμε την ανακοίνωση που εξέδωσε το προεδρείο της Ενώσεως μας, σχετικά με την δωρεά της Βουλευτού Ηλείας κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ Διονυσίας - Θεοδώρας, σε ορισμένες εκ των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε το λόγο που το προεδρείο αντέδρασε κατ' αυτόν τον τρόπο και κυρίως με αυτό το ύφος. 
Δυστυχώς διαχρονικές ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού, ως προς τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό, δεν καλύπτονται από το Υπουργείο μας, ως αυτό οφείλει, με αποτέλεσμα, σε πανελλαδικό επίπεδο, αυτές να καλύπτονται από δωρεές ιδιωτών. 
Πολίτες ή επιχειρηματίες που έχουν την οικονομική δυνατότητα, ακόμα και εκπρόσωποι του Ελληνικού κοινοβουλίου προβαίνουν σε διάφορες δωρεές αναγνωρίζοντας έτσι εμπράκτως την πολύπλευρη προσφορά μας στο τόπο και το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να τους ευχαριστήσουμε, καθώς δίνουν το παράδειγμα και σε άλλους συμπολίτες μας να τους μιμηθούν και να προβούν σε αντίστοιχες πράξεις. 
Αντ' αυτού το προεδρείο μας αντέδρασε στην δωρεά της κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ γιατί κατ' αυτούς θα έπρεπε η δωρεά να καλύπτει το σύνολο των αστυνομικών υπηρεσιών του νομού. 
Δεν θα υποδείξουμε σε κανέναν το που και το πως θα προσφέρει, ούτε θα τον αναγκάσουμε να απολογηθεί για τις πράξεις του. Θα ήταν ευχής έργον οι δωρεές των συμπολιτών μας να κάλυπταν τις ανάγκες μας στο σύνολό τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εξάρουμε έστω και την παραμικρή προσφορά. Ας ελπίσουμε ότι η ανακοίνωση του προεδρείου δεν θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για αυτούς που θα θελήσουν στο μέλλον να προσφέρουν στους συναδέλφους το ο,τιδήποτε.

Ευχαριστούμε την κ. ΑΥΓΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ για την ευγενική της πράξη, της ευχόμαστε καλή δύναμη στο κοινοβουλευτικό της έργο και την προτρέπουμε να συνεχίσει να στηρίζει, μέσω αυτού, τα διαχρονικά μας αίτηματα προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

ΚΑΤΣΩΛΗΣ Γρηγόρης Μέλος Δ.Σ

ΝΤΟΜΑΡΗΣ Ιωάννης Μέλος Δ.Σ

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Χρήστος Μέλος Δ.Σ

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια