Τμήμα ΣΑ ΣΥΡΙΖΑ: Συνειδητή διαστρέβλωση - Βολικές εντυπώσεις - Για ποιόν;


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση τού Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ: Η διαστρέβλωση της αλήθειας και η χρήση παραμορφωτικού φακού για την ανάγνωση της δήλωσης του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Γιάννη Ραγκούση, από μέρους συγκεκριμένης και επώνυμης μερίδας  συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, έχει και τα όρια της. Είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για τη δημιουργία βολικών εντυπώσεων σε μια ιδιαιτέρως δύσκολη συγκυρία για την Πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη καθώς με τις πολιτικές της διαμορφώνει  μέρα παρα μέρα ένα ασφυκτικό πλαίσιο για τον/την εργαζόμενη/ο αστυνομικό.

Για να αποκαταστήσουμε την αλήθεια υπενθυμίζουμε ότι στην πρόσφατη ομιλία του στη Βουλή κατά τη συζήτηση του Νομοσχεδίου αρμοδιότητας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο Γιάννης Ραγκούσης ανέδειξε ακριβώς αυτές τις στρεβλές πολιτικές, τις επιπτώσεις και τους κινδύνους τόσο για την κοινωνία όσο και για τους εργαζομένους της ΕΛ.ΑΣ. Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από τα πρακτικά της Βουλής: ''….Έχετε διαμορφώσει τις συνθήκες, μετά́ τη δεκαετία του '60 και του '50, να ντρέπονται τα παιδιά́ των Ελληνίδων και των Ελλήνων αστυνομικών να λένε ότι οι πατεράδες τους και οι μανάδες τους είναι αστυνομικοί́! Εκεί́ πατέ την Ελληνική́ Αστυνομία και κατ' επέκταση την ελληνική́ κοινωνία!...''

Εντύπωση επίσης προκαλεί η σπουδή της διαστρέβλωσης την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση απορρίπτει, τρείς τροπολογίες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΠΣ για την υγειονομική προστασία και την δύσκολη καθημερινότητα του προσωπικού.

Αν ως προσώπικότητες, ως αστυνομικοί και συνδικαλιστές οι συγκεκριμμένοι αισθάνονται περήφανοι για τη διολίσθηση και εργαλειόποίηση του Οργανισμού της ΕΛ.ΑΣ,ας ανατρέξουν σε ανακοινώσεις των επίσημων Ομοσπονδιών τους που υποθέτουμε εκφράζουν το σύνολο των εργαζομένων και την αξιοποίηση της ΕΛ.ΑΣ εναντίον μιας κοινωνίας που ζει τη χειρότερη κρίση όπως  βλέπουμε παρακάτω.

 

https://m.tvxs.gr/mo/i/330805/f/news/ellada/me-synodeia-mat-ekopsan-reyma-se-noikokyria-stin-ag-barbara.html?utm_source=FacebookE&utm_campaign=userBaseE&utm_medium=330805

 
3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Τρεις τροπολογίες για τις οποίες έγινε πόλεμος μεταξύ σας, αφού ως γνωστό σε πολλούς από εσάς οι τα ένστικτα σώματα προκαλούν αλλεργία!!

Ανώνυμος είπε...

Καμια διαστρέβλωση δεν έγινε.Έφυγες,τελείωσες κι εσύ.Πάρτε το χαμπάρι,όποιος είναι εχθρικός στην ΕΛ.ΑΣ θα τελειώνει πολιτικά.Με 50% αποχή ποιοι νομίζεις πως βγάζουν κυβερνήσεις;μήπως τα παιδιά που πάνε στο σχολείο;δε το σώζεις με τίποτα τώρα..

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά των πολιτικών και ιδικά των πολιτικών που πηδάνε από κόμμα σε κόμμα γλύφοντας εκεί που κάποτε έφτυνα θα πρέπει να ντρέπονται.