Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσιτσικας: Τεράστιας σημασίας η αναβάθμιση του στόλου - Επόμενο βήμα δίκυκλα και Μεταγωγικα


Κείμενο του Προέδρου της Ένωσης Αχαΐας

Ο εκσυγχρονισμός του στόλου είναι πραγματικά κάτι πρωτόγνωρο και κάτι το οποίο θα πρέπει να αναγνωριστεί τόσο στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία που είχε την αποφασιστικότητα να το πράξει όσο και στο συνδικαλιστικό κίνημα Ομοσπονδία και Ενώσεις που συνεχώς τόνιζαν το πρόβλημα αυτό. 
Οι συνάδελφοι πλέον θα μπορούν να εργάζονται σε ένα τελείως διαφορετικό περιβάλλον. Επόμενος στόχος θα πρέπει να είναι και ο εξοπλισμός δικύκλων όσο και λεωφορείων ειδικά διαμορφωμένων για τα Τμήματα Μεταγωγών. Στην Αχαΐα που εκπροσωπώ οι 6 μηχανές που δόθηκαν μέσω ΕΣΠΑ εξανεμίστηκαν θα έλεγα όσον αφορά τα οχήματα του Μεταγωγών η κατάσταση είναι εξαιρετικά  άσχημη. Οι προσπάθειες του αρμόδιου γραφείου για την επισκευή τιτάνιες όμως τα οχήματα είναι πεπαλαιωμενα. 
 Πιστεύω σύντομα να υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις και σε αυτούς τους τομείς ώστε όλο αυτό το σημαντικό εγχείρημα από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ολοκληρωθεί και όλοι να μιλάμε για μια άλλη Αστυνομία εξοπλιστικά.
 Μόλις επιτέλους τελειώσουμε και με διαφορά πάρεργα όπως μεταγωγές και ακούσια νοσηλεία τότε πραγματικά θα μπορούμε να μιλάμε για μια επανάσταση στο χώρο μας.  








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια