Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κρήτη - κορωνοϊός: Αυξημένες υποχρεώσεις για τους αστυνομικούς


Καθήκοντα ιδιαιτέρως αυξημένα καλούνται να φέρουν σε πέρας αυτές τις ημέρες τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από τη μία η εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού με φόντο και τα ρεβεγιόν στα σπίτια και από την άλλη η φύλαξη του εμβολίου στους χώρους όπου πρόκειται να μεταφερθεί αυτές τις ημέρες, δημιουργούν για τους αστυνομικούς ένα έξτρα φόρτο εργασίας, την ώρα που καλούνται να κυνηγήσουν το έγκλημα και κάθε είδους παραβατικότητα.

Το δεδομένο είναι ότι η Αστυνομία θα βρίσκεται στους δρόμους προχωρώντας σε εντατικούς ελέγχους, όπως έχει διαμηνύσει και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοίδης. 

Άλλωστε, σύμφωνα με τον Υπουργό, θα υπάρχει και επέμβαση της αστυνομίας ακόμα και σε σπίτια τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς τονίζοντας πως «αν υπάρξουν καταγγελίες για μεγάλες συγκεντρώσεις, η αστυνομία θα παρέμβει».

Ο υπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτραπεί καμία κινητικότητα σε πλατεία η αλλά σημεία συγκέντρωσης ενώ τόνισε ότι από τις 10 το βράδυ τόσο την παραμονή των Χριστουγέννων όσο και ανήμερα αλλά και όλες τις γιορτές δε θα κυκλοφορεί κανείς στους δρόμους παρά μόνο τα ασθενοφόρα σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «δε θα υπάρχει ψυχή στους δρόμους».

Όλα τα παραπάνω και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το κυνήγι κατά της εγκληματικότητας και τήρησης της τάξης δεν σταματά ποτέ, οι αστυνομικοί επωμίζονταιο παραπάνω βάρος αυτές τις γιορτές.

Όπως λέει στο ekriti.gr ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου Γιώργος Πικράκης, "χρεός μας είναι να προστατεύσουμε τη Δημόσια Υγεία με τους ελέγχους που θα γίνουν αλλά και να διασφαλίσουμε την προμήθεια και την φύλαξη του εμβολίου κατά του κορωνοϊού".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Αστυνόμος Α', Γιώργος Πικράκης
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείου, Αστυνόμος Α', Γιώργος Πικράκης

ekriti.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια