Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βαθμολόγιο ΕΛΑΣ και αναζητείται η ΠΟΑΣΥ - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη: Αγαπητο bloko, με εκπληξη διαβασα σημερα οτι υπογραφηκε την 21-12-2020 απο τον Υπουργο ΠΡΟ.ΠΟ το Π.Δ. που αφορα το νεο βαθμολογιο (για τους μισθολογικα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Β' ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ), χωρις να υπαρχει καποια επισημη  ενημερωση για το περιεχομενο του απο το Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ.  προς τα μελη της, ως οφειλει εκ του θεσμικου τους ρολου. 

Διαφαινεται οτι το περιεχομενο του, θα γινει γνωστο με τη δημοσιευση του Π.Δ. ωστε να μην υπαρχει καμια αντιδραση απο το αστυνομικο προσωπικο και να αποτελεσει ενα τετελεσμενο γεγονος.

Ας κραταμε ολοι μικρο καλαθι. Προσωπικα πιστευω οτι θα ειναι ταφοπλακα για τον αστυνομικο Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ μισθολογικα.

Αν ηθελαν να σκυψουν το κεφαλι πανω απο τον Ελληνα Αστυνομικο θα το ειχαν κανει εδω και καιρο, σε μια νυχτα, με την επαναφορα των αποδοχων στο 2012, τον χαρακτηρισμο του επαγγελματος ως επικινδυνου και ανθυγιεινου. Ας μη γελιομαστε πια. 

Ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης του δημοσιου τομεα. 

Απροβλεπτη εργασια ως προς τον τοπο και χρονο...αλλα και χωρις κινητρα πια οπως επιβαλλει το συγχρονο managment σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου.

Απεμεινε μονο το φιλοτιμο.

Ενας αστυνομικος της Δ.Α. Ηλειας

 









Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα κερδίσουν 80 θέσεις στο βαθμό του υποδιευθυντή και του διευθυντή οι τεμα, 180 θέσεις αστυνομου β οι τού νόμου, οι λίγοι μη ανακριτικοι που θα γίνουν ανθυπαστυνομοι και οι από πανελλήνιες που θα γίνουν Υπαστυνόμοι στα 33 χρόνια. Όλοι οι υπόλοιποι τίποτε... Ένα μεγάλο τίποτε...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω με το σχολιο, απο την αρχη ολα λαθος, πια το μονο ενδιαφερον αν αυτοι που το επεξεργαστηκαν ή συμμετειχαν εκαναν λαθος ως προς την κατευθυνση που επρεπε να εχει ή συνεβαλαν να δημιουργηθει το λαθος σε βαρος ολων, γιατι το κυριοτερο ειναι οι αποδοχες ολων και οχι οι βαθμοι. Τελικα πετυχε σε κατι να διαχωρισει πριν ερθει
Ο χρήστης Αντρέας είπε…
Συνάδελφε για πιο φιλότιμο μιλάς; Εμείς φταίμε όμως διότι, καθόμαστε και παρακαλάμε, αριστερά και δεξιά, πολιτικούς, συνδικαλιστές, κ.α για να πάμε σε καμία καλή υπηρεσία. Οταν μετά βρεθούμε και αν, σε κάποια καλή υπηρεσία, κανουμε τους Κινέζους και τους yes men, για να μην μια διώξουν. Βρίσκουν και τα κάνουν. Καλά να πάθουμε!!
Ο χρήστης Unknown είπε…
Αυτό γίνεται χρόνια.....ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στα 38 στην ιδανική περίπτωση οι εκ πανελληνίων Ανθυπαστυνόμοι θα γίνονται Υ/Β.
18:Εισαγωγή Σχολή Αστυφυλάκων (3 έτη)
21:Αποφοίτηση
24:Δικαίωμα Εξετάσεων για το βαθμό του Αρχιφύλακα
29:Ανθυπαστυνόμος
38:Υ/Β

-Εξαίρεση οι Αρχιφύλακες κάτοχοι πτυχίων Πανεπιστημίων οι οποίοι προάγονται στο βαθμό του Ανθ-μου 3 έτη νωρίτερα και στον βαθμό του Υ/Β στα 35.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ναι μεν στα 38 Υ/Β' οι ανθυπαστυνομοι αλλα καταληκτικος βαθμός εν ενεργεία αυτος του Υ/Α'! Τι να το κάνεις? Όταν οι εκ του ΤΕΜΑ κέρδισαν να γίνονται ολοι Α/Υ' (κάποιοι θα γίνουν και Α/Δ') και θα φεύγουν ολοι ταξιαρχοι με συνταξη! Δεν υπάρχει σύγκριση.. Δυστυχώς δε μας υπολογίζουν ως στυλοβάτες του Σώματός εμάς τους Ανθυπαστυνομους! Επειδή δεν καταφέραμε να περάσουμε ΤΕΜΑ? Άδικο!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θέλουμε και εμείς οι Ανθυπες που πίναμε καφεδες όταν οι άλλοι δίνανε εξετάσεις στο ΤΕΜΑ να γινόμαστε Αστυνομικοι Διευθυντες και ταξίαρχοι ε.α.! Μέχρι Υ/Α εν ενεργεία δε μας φτάνει με τόσες γνώσεις και εμπειρία!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καταληκτικός βαθμός θα είναι αυτός του Α/Β για τους Υπαστυνόμους εξ Ανθυπαστυνόμων.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αν ξερατε οτι ολοι αυτοι που ειναι στην ποασυ παιρνουν ακομη ενα μισθο επιπλεον απο της μετακινησεις και της επιτροπες που πηγαινουν δεν θα ειχαμε συνδικαλισμο.Γιατι νομιζεται κοπτονται να εκλεγουν στην ποασυ.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν εσύ έδωσες μια φορά εξετάσεις και το έκανες θέμα άλλοι έβγαλαν πτυχία και μεταπτυχιακα.Χαλαρώστε με τις εξετασεις παπαγαλια πλέον να σας διορισουμε στη nasa κατευθείαν αν ειναι
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κάτσε εσυ μέχρι Υ/Α' το πολυ και καλά σου είναι!! Μια ζωή απο κάτω θα είσαι απο τους "παπαγάλους", όπως λες!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…

Το διαίρει και βασίλευε σε όλο του το μεγαλείο.Δικαστικές διεκδικήσεις που κερδήθηκαν και περιμένουμε να ξανά δικαστούν για το μισθολόγιο. Νέο βαθμολογιο που θα προσφέρει πολύ λίγα σε πολύ λίγους. Ποασυ Ποαξια Ποσυφυ και βάλε. Γυναικείος συνδικαλισμός στην αστυνομία. Πλέον σε κάποιες διευθύνσεις άνδρες και γυναίκες είναι μισοί μισοί.Με τις περισσότερες από τις συναδέλφους να έχουν δώσει εξετάσεις για αρχιφύλακας ανθυπαστυνομος και στη συνέχεια να έχουν πάρει θέσεις γραφείου. Από γραφεία γέμισαν οι υπηρεσίες και ψάχνουν καινούριους χώρους.Αξ.υπ.δεν θέλει να μπει καμμία.Άποψη μου να μπουν σε θεσεις γραφείου συνάδερφοι με κάποιο πρόβλημα υγείας καθώς και πολιτικό προσωπικό με τυπικά προσόντα τα οποία θα καθορίζονται από το Υπουργείο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Φοβήθηκα τώρα μεγάλε στραταρχη .. Επισης δεν θα κοιμάμαι πλέον τα βράδια θα σκέφτομαι τα πολλά προσόντα των τεματζηδων και ειδικά το πτυχίο τους και θα νιώθω κόμπλεξ και λίγος με κατάλαβες ...