Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Πρέπει να δωθεί τέλος στην καταπόνηση του Έλληνα αστυνομικού στα μέτρα τάξης


Κείμενο του Γιώργου Πλαφουντζή: Έχουν περάσει λίγες μόνο ημέρες από την επέτειο συμπλήρωσης 47 χρόνων από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.. Αυτή την φορά είχαμε την 06-12-2020 την επέτειο από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δυστυχώς και εδώ υπήρξε επανάληψη των προηγούμενων μέτρων τάξης, δηλαδή πάλι χιλιάδες αστυνομικοί στο δρόμο από νωρίς το πρωί( 09:00 ώρα) , μέχρι αργά το βράδυ, (21:00 ώρα) όπου καί δόθηκε η λήξη των μέτρων.

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να μεταφέρουμε τα έντονα παράπονα και την δυσαρέσκεια των συναδέλφων, οι οποίοι ξεκίνησαν από τα σπίτια τους νωρίς το πρωί, κάνοντας οι περισσότεροι πολλά χιλιόμετρα, και επέστρεψαν σε αυτά αργά το βράδυ, κατάκοποι και εξαντλημένοι.

Παρατηρούμε ότι οδηγούμαστε στην καθιέρωση ενός διαφορετικού επιχειρησιακού σχεδιασμού ο οποίος προβλέπει σε περιόδους όπου απαιτούνται έντονα μέτρα τάξης οι αστυνομικοί να βρίσκονται πάνω από 12 ώρες στο δρόμο.

Θα επαναλάβουμε ότι οι Έλληνες αστυνομικοί δεν είναι πιόνια, ούτε νούμερα πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί, έχουν προσωπικότητα και πάνω απ' όλα είναι άνθρωποι.

Προτείνουμε στην φυσική και πολιτική ηγεσία αν θέλει τόσες ώρες αστυνομικούς στο δρόμο σε περιόδους όπου απαιτούνται έντονα μέτρα τάξης αυτό να γίνεται σε δύο βάρδιες.

Πρέπει να δωθεί ένα τέλος στην καταπόνηση του Έλληνα αστυνομικού με ταυτόχρονη αλλαγή στον υφιστάμενο επιχειρησιακό σχεδιασμό.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ. Α. Σ. Α









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επίδομα 1000 ευρώ τώρα... Ξυπνήστε επιτέλους..