Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έξι συλλήψεις για παράνομο τζόγο και πρόστιμα για κορωνοϊό στην Κρήτη


Συνελήφθησαν, σήμερα (29.12.2020) μετά τα μεσάνυχτα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Ηρακλείου, τωνΤμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς και αστυνομικών της Ομάδας Πεζών Περιπολιών του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, έξι ημεδαποί, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και για παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

Επιπλέον συνελήφθησαν ακόμη δύο άτομα (ημεδαπή και αλλοδαπή) οι οποίες εργάζονταν ως υπάλληλοι στερούμενες των προβλεπόμενων πιστοποιητικών υγείας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου των παράνομων τυχερών παιγνίων, σήμερα (29.12.2020) μετά τα μεσάνυχτα, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ημεδαπός ως υπεύθυνος του καταστήματος και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, είχε επιτρέψει σε πέντε ακόμα ημεδαπούς την συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου «ΚΥΒΟΙ-ΖΑΡΙΑ» και συνελήφθησαν.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους συλληφθέντες και στο κατάστημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

το χρηματικό ποσό των 1,495 ευρώ ως προερχόμενο από τη διενέργεια του τυχερού παιγνίου,

έξι ζεύγη κύβοι-ζάρια και

δύο καταγραφικά μηχανήματα.

Σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα πρόστιμα και συγκεκριμένα 3.000 ευρώ στον υπεύθυνο του καταστήματος, 8 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και 8 πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια