Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσφορά βιβλίων στο φιλανθρωπικό σωματείο ΄΄Ιωάννης ο Χρυσόστομος΄΄ από τη Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Λάρισας


Αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών επισκέφθηκε το φιλανθρωπικό σωματείο ΄΄Ιωάννης ο Χρυσόστομος όπου προσέφεραν παιδικά βιβλία.

 

“Την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Λάρισας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών συνοδευόμενοι από την συνάδερφο (μέλος)- συγγραφέα παιδικών βιβλίων κα. Γκουτζολίκα Δέσποινα, επισκεφθήκαμε το φιλανθρωπικό σωματείο ΄΄Ιωάννης ο Χρυσόστομος όπου προσφέρθηκαν παιδικά βιβλία (Τι φοβάται η Τυτώ;, τα μαγικά χρωματιστά μολύβια, ουπς.. ένα ροζ χταπόδι στον ωκεανό) ως δώρο Χριστουγέννων για τα παιδιά του παιδικού σταθμού που λειτουργεί το σωματείο, καθώς και το βιβλίο ΄΄ Λέγοντας Αλήθειες΄΄ του συνάδερφου (μέλος) – συγγραφέα κ. Καραφυλλίδη Νικόλαου για τους φοιτητές που φιλοξενούνται στον χώρο τους.

 


Εκεί μας υποδέχθηκε ο πρόεδρος, κ. Καραμήτρος Ιωάννης που μας ενημέρωσε ότι ο σύλλογος ιδρύθηκε από τον π. Σεραφείμ Δημόπουλο, και στο πλαίσιο του μεγάλου φιλανθρωπικού του έργου, προσφέρει μέσω του παιδικού σταθμού μια ζεστή αγκαλιά για άπορα παιδιά καθώς και κοινωνικό ξενώνα όπου φιλοξενούνται άτομα που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, όπως φοιτητές και συνοδοί μακροχρόνια ασθενών που δεν μπορούν να καλύψουν το κόστος της παραμονής τους (ξενοδοχείο κ.λ.π) στη Λάρισα. Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια για το θεάρεστο έργο που επιτελούν και δηλώνουμε ότι θα είμαστε κοντά τους όποτε μας ζητηθεί»”.


thenewspaper.gr







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια