Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αντώνης Χρυσίδης: Οι συνάδελφοι δεν είναι ρομπότ, κύριοι, θα σας το τονίζουμε συνεχώς


Ανάρτηση του Αντώνη Χρυσίδη
Δεχόμαστε πολλά παράπονα από συναδέλφους μας για πολλοστή φορά όσον αφορά την απρεπή συμπεριφορά που δείχνει σε αυτούς ανώτερος αξιωματικός της Δ. Α Λέσβου. Το να ασχολούνται και να καλούν σε απολογίες συναδέλφους, λόγω του ότι πήραν να πιουν έναν καφέ και δεν φορούσαν τη μάσκα ή λόγω του οτι έτρωγαν ένα κουλούρι κι εντοπίστηκαν ή πολύ περισσότερο γιατί πήγαν για λίγα λεπτά στην τουαλέτα μέσα στο οκτάωρο τους, ενώ θα έπρεπε να ασχολούνται απαρέγκλιτα με τους ελέγχους για τον Covid-19, έτσι όπως έχουν διαταχθεί, είναι απαράδεκτο.

Οι συνάδελφοι δεν είναι ρομπότ, κύριοι, θα σας το τονίζουμε συνεχώς!

Καλό θα ήταν να ηρεμήσετε επιτέλους! Έχουν κάθε δικαίωμα και καφέ να πάρουν να πιουν, και σάντουιτς να πάρουν να φάνε, και στην τουαλέτα να πάνε στο οκτάωρο τους...

Καλά θα ήταν να δείχνατε τον ίδιο ζήλο όσον αφορά στα δικαιώματα των εργασιακών συνθηκών τους, πράγμα που φυσικά δεν φαίνεται να κάνετε! Γνωρίζουμε όλοι το τι γίνεται πάνω σε αυτό ζήτημα, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Όλοι ξέρουμε ότι οι ημέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες, ότι κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια όλοι μας ανεξαιρέτως, και ότι θα πρέπει να είστε λίγο πιο επιεικείς με το προσωπικό σας.
Θα πρέπει να καταλάβετε ότι αυτή η πίεση που ασκείτε με τόση ένταση κάθε άλλο παρά καλό μπορεί να κάνει.
ΑΝΤΏΝΗΣ ΧΡΥΣΊΔΗΣ
ΜΈΛΟΣ Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ. ΝΟΜΟΥ ΛΈΣΒΟΥ
ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ








Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Γειά σου φίλε και παλιέ συμπολεμιστή Αντώνη, άψογος.