Εγνατία: Καταδιώχθηκε, αντιστάθηκε και συνελήφθη


Οι συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νευροκοπίου, οδήγησαν στη σύλληψη 35χρονου αλλοδαπού που ενέχεται σε παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό (Κόμβος Κερδυλλίων), αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο επιχείρησαν να ελέγξουν, πλην όμως ο 35χρονος οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε στα σχετικά σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα, ενώ στη συνέχεια προσέκρουσε σε προστατευτικό στηθαίο χωρίς να προκύψει τραυματισμός.

Ακολούθως, ο 35χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά τον έλεγχο του οχήματος βρέθηκαν έντεκα (11) αλλοδαποί, εκ των οποίων οι τρεις (3) στο χώρο των αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι για τις πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε το εν λόγω όχημα, είχε δηλωθεί κλοπή προ δεκαημέρου περίπου, σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης.

Ο συλληφθείς , με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.