Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις και πρόστιμα μετά την έφοδο τής Οικονομικής Αστυνομίας σε χαρτοπαικτική λέσχη


Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε, βραδινές ώρες χθες (Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020), έλεγχος σε ψυχαγωγικό σύλλογο διενέργειας χαρτοπαιξίας, σε περιοχή της Αττικής, ο οποίος λειτουργούσε κατά παράβαση των μέτρων απαγόρευσης λειτουργίας καταστημάτων προς αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και (2) τσιλιαδόροι, για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών και της νομοθεσίας περί παιγνίων και δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Στη δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνεται και ο νόμιμος εκπρόσωπος του συλλόγου, που απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Στους τρεις συλληφθέντες και στον νόμιμο εκπρόσωπο βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους (14.000) ευρώ, για παράνομη λειτουργία του ψυχαγωγικού συλλόγου κατά παράβαση των νόμων για την προστασία της δημόσιας υγείας και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας (15) ημέρες. 

 

Εντός του χώρου βρέθηκαν (26) άτομα, για τους οποίους δεν διαπιστώθηκε συμμετοχή σε παίγνια και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικού ύψους (7.800) ευρώ και συγκεκριμένα από (300) ευρώ πρόστιμο στον καθένα για άσκοπη μετακίνηση.

Επιπλέον βρέθηκαν εγκατεστημένα (11) τραπέζια χαρτοπαιξίας, ενώ ο χώρος  επιτηρούνταν από (9) κάμερες εσωτερικά και (6) κάμερες εξωτερικά, όλες συνδεδεμένες με καταγραφικό, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Οι κάμερες και το καταγραφικό κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για φύλαξη στη Διεύθυνση Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια