Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ενδείξεις - του Νίκου Καραδήμα


Κείμενο του Νίκου Καραδήμα: Εκδόθηκε επιτέλους το ΦΕΚ και στον αριθμό (4) ευδιακριτα ξεχώριζε το όνομα του Νικηφόρου Καρρά. Ήταν αναμενόμενο… Την επομένη κιόλας άρχισε το μεγάλο ταξίδι. Απ το παλιό πέτρινο κτίσμα αντίκρυ στον ποταμό που στις κατεβασιές του προς τη θάλασσα απίθωνε κάθε λογής φερτό υλικό, έφτανε στο σύγχρονο κτίριο που εκδιδόταν η εφημερίδα "εσπερινή".

 Στη διαδρομή αυτή, απο την γη των εσπερίδων που δεν τον ήθελε σιμά της, ο πρώτος σταθμός το παροπλισμένο συλλεκτικό τροχήλατο στα δεκαοχτώ του.

Η ματωμένη κηλίδα της Λυδίας έμελλε αργότερα να ταυτοποιηθεί αναπάντεχα; Η γνωριμία του στην παραλία της Μάρπησσας, έκρυβε ένα άλλο μυστικό. Το αυτοάνοσο νόσημα της Ερατούς. Ο Ολλανδός γιατρός Van θα την θεραπεύσει; Πως θα εξελιχθει η δικαστική περιπέτεια για το σκάνδαλο του γενετιστή δεύτερου συζύγου της; Το πολυπόθητο ταξίδι με την Λυδία στη σμίξη του Σάββα με τον Δούναβη καταμεσής του πιο άδικου πολέμου στη δίνη των βομβαρδισμών,θα έχει αίσιο τέλος; Ποιός είναι ο ρόλος της βιολόγου Ελληνοσέρβας Μιλένας; Τι θα του εξομολογηθεί στην όχθη του Αδιγη στη μεγάλη διαδρομή για την όμορφη Βρύγη; Αναζητά την χαμένη πάτρότητα της η έναν πραγματικό έρωτα; Το μυστικό του εμφυλίου που έκρυβε μαζί με τα γεννήματα του κτήτορά του στο παλιό σερβαν, που αντιστεκόταν στους τερμίτες τι σχεση μπορει να εχει; Ποια απο τις τρεις γυναικες αφορά η Μεντελική σχέση; Την μητέρα των παιδιών του, την γυναικα του ανεκπλήρωτου έρωτα, η την κατα πολλά χρόνια νεοτερη τού; Ποιο άλλο μυστικό καιροφυλακτεί στο Ελληνικό εστιατόριο Vero Saporte Greco στην καρδιά του Μιλάνου; Το Antinori tignanello το σούπερ κόκκινο της Τοσκάνης θα ξαναγέμιζε τα ποτήρια τους, η θα ηταν το τελευταίο;

Ίσως η σήμανση με το καρτελάκι της Alitalia στις αποσκευές της, αποκαλύψει το ταξίδι στο Κίεβο με τον κωδικό Nicolas Tesla!!!

Τα υπόλοιπα στις σελίδες του.

Υ.Γ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια