Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νίκος Καραδήμας: Μια καινούρια κατηγορία αστυνομικών προστέθηκε στις ήδη πολυάριθμες


Ανάρτηση τού Νίκου Καραδήμα: Μεγάλος ο θόρυβος. Πολύς ο κουρνιαχτός.Έτσι θα' ναι απο δω και πέρα. Το ζητούμενο δεν είναι η διάρκεια, αλλά τα υπεσχημένα δοσίματα που αφανίστηκαν…

Μας προϊδέασαν οι απαντήσεις του υφυπουργού σε ερωτώντες βουλευτές. Του δικού μας Λευτέρη για!

Σαν να μας έλεγε "εδω ο κόσμος καίγεται και σεις…"

Παρα των αντιθέτων ισχυρισμών και γραφομένων το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Αφενός οι εν κενώ, εξ ανάγκης προσπάθειες αποσκοπούν στο σωσιμο των προσχημάτων και αφετέρου σ' αυτές τις περιπτώσεις των απωλειών πάντα η πνιχτές κραυγές ήταν η τελευταία άμυνα.

Μια καινούρια κατηγορία αστυνομικών προστέθηκε στις ήδη πολυάριθμες. Οι έξ εξαμηνίτες που απέχουν και πάλι απ τη συνθήκη της πολυσυζητημένης Μπολόνια.

Και αυτό μακροπρόθεσμά. Από το 2024 που θα εξέλθουν των σχολών. Μέχρι τότε βλέπουμε.

Κι ύστερα τί; Θα έρθουν τα υπο προυποθέσεις σεμινάρια για την εξίσωση. Όπως έγινε πριν χρόνια με τους δασκάλους της διετούς φοίτησης. Το εξοικονομώ κατ άτομο (μια αντίστοιχη περίπτωση του εξοικονομώ κατ οίκον) θα έχει και εδώ εφαρμογή. Τρία χρόνια δόκιμοι, άρα μικρότεροι μισθοί!

Η άλλη υποσχετική του βαθμολογίου που εδω και πέντε χρόνια άγεται και φέρεται ανα τις επιτροπές χάθηκε στη σύνταξη του σχεδίου νόμου.

Μάλλον οδεύουμε και προς την κατάργηση του Τ.Ε.Μ.Α.

Τώρα για το νέο ΤΑ.Π.ΑΣ.Α. παρά τις επιφυλάξεις μου καθίσταται εξαρτημένο καθόσον και άλλα όργανα θα το εποπτεύουν. Για τον ΚΥΥΑΠ τι να πω, στη αντιβίωση augmentin των 5 ευρώ το κέρδος θα είναι 0.86 λεπτά.

Αυτά προς το παρόν!

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Dimos είπε…
Μπράβο στο υπουργείο!
Έπρεπε να γίνει και ελπίζω να προχωρήσει ώστε να τελειώσει η αυτή αδικία.
Ο χρήστης nekt7 είπε…
Ποιος φοβάται τα σεμινάρια; Αυτός που δεν ξέρει να χειριστεί το όπλο του ή αυτός που δεν ξέρει ούτε ένα άρθρο από τον ΠΚ; Αξιολόγηση κάθε χρόνο για όλο το αστυνομικό προσωπικό και οι άχρηστοι σπίτι τους! Ούτε στις πεζές ούτε πουθενά!