Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ληστεία Μυκονιάτη επιχειρηματία: Άστεγος ο Αφγανός που συνελήφθη


Δεν έχει τέλος η περιπέτεια του Μυκονιάτη επιχειρηματία ο οποίος έπεσε θύμα της άγριας συμμορίας των Αφγανών ληστών, που μπούκαραν στις 11 το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι του στο Καλλιμάρμαρο και αφού τον έδεσαν και τον λήστεψαν, διέφυγαν με το αυτοκίνητο του.

H υπόθεση φαίνεται να παίρνει σουρεαλιστικές διαστάσεις αφού όπως αναφέρει στο protothema.gr Κωνσταντίνος Μαστοράκης όταν πήγε στην Ασφάλεια για να δει φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου οι αρχές να καταφέρουν μετά τη σύλληψη του ενός Αφγανου, να συλλάβουν και τους συνεργούς του, οι αστυνομικοί του είπαν ότι μπορεί να αποχωρήσει με το μαύρο Smart που του είχαν αρπάξει οι δράστες και έκαναν βόλτες στο κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, αυτό που του έκανε εντύπωση είναι πως αν και το όχημα θα έπρεπε να έχει «ξεσκονιστεί» από κλιμάκιο της Σήμανσης για τον εντοπισμό αποτυπωμάτων και DNA των δραστών αυτό δεν έγινε και οι αστυνομικοί όπως αναφέρει «μου έδωσαν ένα ζευγάρι γάντια και μου είπαν ότι μπορώ να φύγω και να το πάω την επόμενη ημέρα για να το εξετάσουν».

Μάλιστα, όπως λέει έμεινε εμβρόντητος, όταν μετά τη σύλληψη του Αφγανού στην Ομόνοια τους ρώτησε αν ερεύνησαν το σπίτι του για εντοπίσουν τα κλοπιμαία, του απάντησαν αρνητικά καθώς «Ο Αφγανός είναι άστεγος!» αυτό μου είπαν.

Ο Κωνσταντίνος Μαστοράκης κάνει έκκληση στους αρμοδίους να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα που έχει να κάνει με τον φωτισμό στην περιοχή του Καλλιμάρμαρου καθώς όπως λέει σε μια περιοχή όπου βρίσκεται 500 μέτρα από το Mέγαρο Μαξίμου και στεγάζεται και σχολείο, μόλις νυχτώσει πνίγεται στο πυκνό σκοτάδι λόγω έλλειψης φωτισμού.

Δημήτρης Πώποτας - Άρια Καλύβα

https://www.protothema.gr









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια