Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τελικά τα νέα αμάξια είναι για λίγους και γαμπρούς μόστρα της αστυνομίας;


Κείμενο αναγνώστη του bloko.gr 

Είναι ανεπίτρεπτο Αστυνομική Διεύθυνση της χώρας, να έχει προμηθευτεί φέτος πληθώρα νέων περιπολικών,, και μαχιμοτατη υπηρεσία, να κάνει πολλά χιλιόμετρα βάρδιες(και ταξίδια σε νησιά λόγω μεταναστευτικού) με περιπολικά σαράβαλα από ανακατανομές άλλων υπηρεσιών με 500.000 χιλιόμετρα! Και αναρωτιέσαι :Τελικά τα νέα αμάξια είναι για λίγους και γαμπρούς μόστρα της αστυνομίας?? Αφήνουμε τις μάχιμες υπηρεσίες που παλεύουν εκεί έξω να σέρνονται?? Ανεπίτρεπτο και άδικο!

 Μετά ζητάνε ζήλο και απόδοση όταν σε έχουν στο περιθώριο και τον πάγο!!Για δείτε λίγο τα αμάξια των στρατηγών και διευθυντών ανά Περιφέρεια......, και δείτε και αυτά μάχιμων υπηρεσιών όπως ΟΠΚΕ, ΟΕΠΤΑ κλπ......!









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Unknown είπε…
Τροχαία και Αυτοκινητόδρομοι γεμάτοι με καινούργια οχήματα για περιπολία από μια η καμία βάρδια αναλογούσα κάθε μέρα. Αστυνομικά τμήματα με
τέσσερις και πέντε βάρδιες περιπολίας ελέω Covid.19 με xsara και Octavia άνω των 15 ετών. Ημαρτον . Παρακαλούμε για επισκευές και παρατηρούμε με φθόνο καινούργια περιπολικά να είναι μονοχρεωση και γαμπριατικα......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Καλά τα λέει!! δεν θέλω να ονομάσω αλλά σε κάποια αστυνομική διεύθυνση της Πελοποννήσου ο κύριος ταξίαρχος έχει κράτησει για πάρτη του 2 καινούργια αυτοκίνητα!!!κ μάλιστα στον τόπο καταγωγής του σε περιφερειακό τμήμα 12 με 15 ατόμων το πολύ! έχει στείλει 2 καινούργια!!!!σην ένα sitroen c 4 πού υπάρχει καλό!!!κ άλλες μάχιμες ομάδες στερούνται!!! δεν τα βλέπουν ???? Ντροπή του!!! αυτό θέλω να το ανεβάσει ο διαχειριστής τού BLOKO!!