Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανέστης Κελεσίδης: Πόσο θα ήταν το κέρδος αν απέθετε την ανθοδέσμη στο μνημείο


Ανάρτηση τού Ανέστη Κελεσίδη: -Φαντασθείτε πόσο μεγάλο θα ήταν το κέρδος για την... Αστυνομία μας,αν αντί ο "συνάδελφος" καταστρέψει την ανθοδέσμη, την... απέθετε-κατέθετε... ευλαβικά στο σημείο της δολοφονίας του ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ.

-Η κάθε πράξη έχει και τη διαβάθμισή της,ως προς τις συνέπειες που απορρέουν απ αυτή.

-Η αναφορά μου στη... χθεσινή ανάρτησή μου, στο ότι δεν έχει θέση στην Αστυνομία ο συγκεκριμένος,δεν έχει να κάνει με τη σοβαρότητα της πράξης ως προς τις πειθαρχικές της συνέπειες.

-Δεν προβλέπεται άλλωστε απ το Πειθαρχικό μας δίκαιο η ποινή της ΑΠΟΤΑΞΗΣ για τέτοιο παράπτωμα.

-Ηθικής τάξης είναι η συγκεκριμένη πράξη.

-Σε μια εποχή όπου χιλιάδες συναδέλφων υπερβάλλουν κατά πολύ εαυτούς,για να προσφέρουν στην κοινωνία,έρχεται μια πράξη ασέβειας να στιγματίσει το Σώμα.

-Όσοι θέλουν και επιλέγουν να υπηρετούν στο Σώμα πρέπει να έχουν αποφασίσει ότι πρέπει με τη συμπεριφορά τους και το παράδειγμά τους να είναι... πρότυπα προς μίμηση.

-Ο Αστυνομικός είναι ο... καθρέφτης της κοινωνίας μας.

-Και θα τον ήθελα πιο... καθαρό.

-Μουντζούρες είναι όμοιες με τη συγκεκριμένη συμπεριφορές.

-Που απαξιώνουν στα μάτια της κοινωνίας ένα πραγματικά χρήσιμο κοινωνικό μηχανισμό,όπως είναι η Αστυνομία μας.

-Και σίγουρα αδικούν την συντριπτικά σωστή πλειοψηφία μας.

 









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ο εν λόγω .....μπάρμπας,αντί να είναι στο.....καφενείο και να παίζει ....πρέφα με τους συνομηλίκους του,ή να είναι .....σπίτι και να παίζει με τα .....εγγονάκια του,ή έστω να μαστορευει κάτι στον .....κήπο του,κάθεται στον υπολογιστή με το ένα δάχτυλο μόνιμα πάνω από την τελεία και στέλνει βαθυστόχαστες και δακρυβρεχτες αναλύσεις για την κακούργα την αστυνομία.καταραμενα.....γηρατεια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχει κάποιο βίσμα ο τυπάκος και ανεβαίνουν όλες τις αναρτήσεις του;δε μας αφορά η άποψή του.Ας καταθέσει αυτός στεφάνι..