Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την ερχόμενη εβδομάδα πλημμυρίδα περιπολικών στην ΕΛΑΣ - Τεράστιος υλικοτεχνικός εξοπλισμός ... ψάχνει αποθήκες


Στις 23 του προηγούμενου μήνα, γράφαμε για εκατοντάδες αυτοκίνητα της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα, έτοιμα προς παράδοση στις αστυνομικές υπηρεσίες (ΕΔΩ). Η διανομή τους, σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες του bloko.gr θα ξεκινήσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και όπως σημειώνεται, θ' αφορά σε περισσότερα των 600 περιπολικών, η προσθήκη των οποίων αφενός θα ενισχύσει, αφετέρου θ' ανανεώσει τα προβληματικά και με πολλά χιλιόμετρα οχήματα.

Πρόκειται για μία διαδικασία προμήθειας που τρέχει από τις αρχές του χρόνου και παρά τους όποιους σκοπέλους είχαν τεθεί από τις προηγούμενες ηγεσίες, αυτοί ξεπεράστηκαν χάρη στις προσπάθειες, ακόμη και σε νομικό επίπεδο που καταβλήθηκαν από τη γενική γραμματεία δημόσιας τάξης και τις οικονομοτεχνικές υπηρεσίες του σώματος.

Την ίδια ώρα, οι ίδιες υπηρεσίες και παράγοντες πέτυχαν να προμηθευτούν τεράστιο όγκο υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την ασφάλεια και αυτοπροστασία του αστυνομικού, σε όγκο και μέγεθος πρωτόγνωρο, εάν βέβαια εξαιρεθεί η προολυμπιακή περίοδος. Δεκαέξι ολόκληρα χρόνια πριν και μάλιστα, ίσως ν' αποτελεί μεταπολιτευτικά τη μεγαλύτερη προμήθεια που έγινε ποτέ.
 
Όπως χαρακτηριστικά λέγεται, αναζητούνται ... αποθηκευτικοί χώροι προκειμένου ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός ν' αποθηκευτεί, να καταγραφεί ώστε να ξεκινήσει η διανομή.


του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Θα πάρω καμιά φόρμα κάνα τζάκετ κάνα άρβυλο της προκοπής δηλαδή για να ακυρώσω την ηλεκτρονική παραγγελία που ετοίμασα;Είχαμε ξεπαραδιαστεί τόσα χρόνια με τις αγορές για την υπηρεσία.