Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατί δεν αφήνουν τους δόκιμους αστυφύλακες να κάνουν γιορτές σπίτια τους; - κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Μια εύλογη ερώτηση θα ήθελα να κάνω.  Υπάρχει νόημα να δοθούν οι άδειες των Χριστουγέννων στους δόκιμους αστυφύλακες και να μην μπορούν οι ίδιοι να επιστρέψουν στα σπίτια τους? Από όσο έχω  πληροφορηθεί τα παιδιά από τις στρατιωτικές σχολές  τους δώσανε φύλλο αδείας και επέστρεψαν στους γονείς τους. Οι δόκιμοι της αστυνομίας γιατί να κάνουν Χριστούγεννα μακριά από τις οικογένειες τους και μόνοι τους ενώ σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών μπορούν να αλλάξουν κανονικά νομό? 









Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί, εμείς που είμαστε κοντά στις οικογένειες μας (ένας όροφος διαφορά) τους βλέπουμε; Έχετε καταλάβει τι γίνεται φέτος;
Ρε, σοβαρευτείτε! Δεν είστε παιδιά άλλο. Δεν είναι ο κανακάρης άλλο. Αφού δε σκέφτεστε από μόνοι σας τα αυτονόητα, καλά κάνουν και σας αναγκάζουν να τα πράξετε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ελληνίδα μάνα έγραψε το κείμενο??
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γιατί θα κάνουν από εδώ και στο εξής πολλές φορές γιορτές μακριά από την οικογένεια τους. Αν θεωρείς ότι από τώρα θα κάθεσαι εδώ να κλαίς, πες το γιο σου να τα παρατήσει γιατί και αυτός σαν εσένα είναι κακομαθημένος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αστυνομικοί είστε. Αφήστε την κλαψα ρε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η πλάκα είναι ότι χθες μπήκαν!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Λοιπον επειδη εχει γεμισει ο τοπος απο μπαρουτοκαπνισμενους θερμοκεφαλους τιποταδες απογονους των σπαρτιατων, που οποτε βγαινει καποιος δοκιμος απ οποιαδηποτε σχολη της αστυνομιας να ρωτησει κατι αυτονοητο , πεφτουν να τον φανε ζωντανο. Οισουπερ ρομποκοπ που αν τους κοψουν κανα ρεπο καμια αδεια βαζουν οι ιδιοι τα κλαματα, κι επειδη δεν εχουν ιδεα τι συμβαινει στις σχολες αυτην την περιοδο, ας παψουν να ασχολουνται μ αυτα τα παιδια που γνωριζουν πολυ καλα τι εχουν επιλεξει να κανουν, εχουν ηθος και φιλοτιμο.Ολοι οι σουπερ πατριωτες που νομιζουν οτι οι αποκοπη των παιδιων αυτων απ τις οικογενειες τους και απ τον εξω κοσμο(εχουν να βγουνε πανω απο μηνα εκτος σχολων) και ο στρατωνισμος, θα προσφερει στην κοινωνια μια υγιη αστυνομια, ειναι νοσταλγοι αλλων εποχων.Φτανει αλλο ασχοληθειτε με τα δικα σας προβληματα και τις οικογενειες σας κι αφηστε τα πικροχολα σχολια, ειδικοτερα μερικοι που θα θελατε αλλα δεν εχετε περασει ουτε απ εξω απ τις σχολες αυτες.
Ο χρήστης Ε.Φ είπε…
Και τι θες; Να πάθει στέρηση το μαμοθρεφτο παιδάκι; Θέλει να πάει να βυζαξει!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχ κατάντια... Λες και οι σχολές αστυνομία είναι παιδική χαρά. Μήπως είναι τελικα;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά τα "παιδιά" σε δύο χρόνια θα είναι επαγγελματίες αστυνομικοί. Τα περισσότερα από αυτά τα "παιδιά" θα τοποθετηθούν σε περιοχές μακριά από τις οικογένειές τους, και θα κάνουν να τις δουν πολύ παραπάνω από ένα μήνα. Και ναι, αυτά τα "παιδιά" θα πρέπει να μεγαλώσουν, γιατί σε δύο χρόνια θα βγουν στο πεζοδρόμιο να αντιμετωπίσουν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις από το "έχω να δω τη μαμά μου ενα μήνα".
Μήπως για να εκσυγχρονιστεί η αστυνομία, να αφήσει τα "παιδιά" στο σπίτι τους και να κάνουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως;
Όσο για σένα, αποκλείεται να έχεις έστω σχέση με τις σχολές αυτές και ελπίζω και να μην αποκτήσεις μ' αυτά τα μυαλά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αύριο μπαίνουν μη λέμε ότι θέλουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και επειδή είναι αστυνομικοί τι σημαίνει ότι θα είναι μακριά από τις οικογένειες τους?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν αναφέρεται στους 1ο ετης αλλά στους 2ο ετης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και τι σημαίνει αυτό? Ότι όποιος γίνεται αστυνομικός αποκοβεται από την οικογένεια του? Δεν έχει ζωή ο αστυνομικός δηλαδή? Όταν σας κόβουν ρεπό κτλ αρχίζετε τα δικά σάς
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Και εσύ που ξέρεις τον κόσμο και κρίνεις ρε συ. Ανώνυμα κτλ. Είσαι αστυνομικός και ξέρεις?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γνωρίζεις την κατάσταση και μιλάς?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επειδή έπαθες οίστρο και έγραψες 5 μαζεμένα, γράφοντας τα ίδια και τα ίδια, άντε να σου απαντήσω σοβαρά. Και φαίνεται ότι εσύ δεν είσαι αστυνομικός.
Για τους αστυνομικούς δεν υπάρχουν Σαββατοκύριακα, δεν υπάρχουν γιορτές, δεν υπάρχει προγραμματισμός. Είναι κάτι που μαθαίνεις γρήγορα. Κανείς δεν κλαίει γι' αυτό.
Δεύτερον, όταν σου κόβουν ρεπό δεν κλαις. Μετά τις 14 κάνεις μια αναφορά και το παίρνεις.
Άρα, ή είσαι η μάνα του κανακάρη, όποτε παρ' το επιτέλους χαμπάρι ότι το παιδί απογαλακτιστηκε, ή ο ίδιος ο κανακάρης. Αν είναι το δεύτερο, παλικάρι μου, σταματήστε την γκρίνια για ανούσια πράγματα και επικεντρωθείτε σε σοβαρά. Αλλιώς, παράτησε τα, δεν είναι για σένα αυτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχεις καμιά σχέση με το σώμα?