Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής προς Εισαγγελείς: Μην εκδίδετε φυλακιστήρια για Κορυδαλλό (ΕΓΓΡΑΦΟ)


Με το… στόμα ανοικτό μένουν οι αστυνομικοί, που φτάνουν στον Κορυδαλλό, προκειμένου να παραδώσουν στο συγκεκριμένο Σωφρονιστικό Κατάστημα κρατουμένους, για τους οποίους έχει εκδοθεί φυλακιστήριο από τον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι Σωφρονιστικοί Υπάλληλοι αρνούνται να τους παραλάβουν, επικαλούμενοι έγγραφο της Γενικής Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής, με το οποίο ζητείται από τους εισαγγελείς να μην εκδίδουν διατάσσουν την κράτηση στον Κορυδαλλό, λόγω της πανδημίας.

Δείτε το έγγραφο:



Αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθεί ένα αλαλούμ, καθώς οι αστυνομικοί είχαν στα χέρια τους έγκυρο φυλακιστήριο από τους εισαγγελικούς λειτουργούς, οι οποίοι είναι άγνωστο εάν ενημερώθηκαν έγκαιρα ή όχι για το έγγραφο της ΓΓ.

Τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;

Έγκυρες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι οι κρατούμενοι επιστρέφουν στα κρατητήρια των αστυνομικών υπηρεσιών, μέχρι να εκδοθεί νέο φυλακιστήριο και να γίνει νέα μεταγωγή.

Μόνο που πολλά αστυνομικά κρατητήρια ήδη ασφυκτιούν, όπως λένε στο bloko.gr εκπρόσωποι των ενστόλων, ενώ αναλώνονται άσκοπα πόροι για τις διπλές μεταγωγές.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια