Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηράκλειο: Απολογείται ο ανήλικος για την ένοπλη ληστεία – Επεισοδιακή η σύλληψή του


Σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, απολογείται στον ανακριτή ο ανήλικος από την Αλβανία, ο οποίος κατηγορείται από την αστυνομία ότι είναι ο δραστης της ένοπλης ληστείας που έγινε σε περίπτερο της Χερσονήσου πριν από τέσσερις ημέρες.

Ο 17χρονος όταν συνελήφθη ήταν εριστικός, εξύβρισε τους αστυνομικούς και παρουσίασε – σύμφωνα με τις Αρχές- ψεύτικο άλλοθι για να δείξει ότι δεν ήταν ο δράστης της ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά την παραμονή του στο Α.Τ Χερσονήσου και σε ερωτήσεις που του έγιναν ο 17χρονος υπέδειξε αποτύπωση εικόνας οθόνης του κινητού του τηλεφώνου που είχε αποθηκεύσει σε προγενέστερο χρόνο και συγκεκριμένα στις 9.47 μ.μ το βράδυ της ληστείας, λέγοντας ο ίδιος ότι την ώρα που έγινε η πράξη αυτός συνομιλούσε μέσω εφαρμογής με άγνωστα πρόσωπα. Ωστόσο η υπάλληλος του περιπτέρου που κλήθηκε στο Α.Τ Χερσονήσου είπε ότι ο σωματότυπός και η φωνή του μοιάζουν με εκείνη του δράστη της ληστείας.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί δεν βρήκαν το όπλο που χρησιμοποιήθηκε, ενώ μπαίνοντας το Σάββατο το πρωί στο σπίτι του για έρευνα εκείνος φέρεται να είπε «Τι ψάχνετε ρε, μόνο τα παπούτσια μου θα βρείτε».

Η ληστεία έγινε στις 3/12/2020 στις 9.40 το βράδυ. Ο δράστης με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και με την απειλή πιστολιού κατάφερε να αποσπάσει περίπου 150 ευρώ από την 37χρονη υπάλληλο.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια