Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μετά τα περιπολικά και τον εξοπλισμό έρχεται η ανακαίνιση στη Ρόδο


Παραθέτουμε κοινή ανακοίνωση των Ενώσεων Αστυνομικών Νοτίου Αιγαίου: Οι Ενώσεις μας, με την ευκαιρία της παραλαβής των περιπολικών οχημάτων τα οποία θα συμβάλουν τα μέγιστα στην αποτελεσματικότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών της περιοχής μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά τον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο.  Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι μαζί με τα περιπολικά αυτ/τα, σύντομα θα παραληφθούν και ατομικά είδη (αλεξίσφαιρα, φακοί , ασύρματοι κα) τα οποία είναι απαραίτητα για την θωράκιση των αστυνομικών κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους και  αγοράστηκαν με το ίδιο κονδύλιο που διέθεσε η Περιφέρεια.

Η πρωτοβουλία της  Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου να μας εφοδιάσει με τον απαραίτητό εξοπλισμό και μέσα, αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό μας, ώστε απρόσκοπτα να παρέχουμε στις τοπικές κοινωνίες και στους πολίτες ,  αναβαθμισμένα ποιοτικά υπηρεσίες.

Ωστόσο η  στήριξη από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν εξαντλήθηκε στην προμήθεια των Περιπολικών και των ατομικών ειδών για την Ασφάλεια των Αστυνομικών, αφού αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσουν οι εργασίες ανακαίνισης των εσωτερικών χωρών του κτιρίου της Αστυνομίας της Ρόδου, μία δαπάνη  ύψους 495.000€  , ενώ όπως έχει ανακοινώσει και δημόσια ο κ. Περιφερειάρχης,  εντός του έτους θα δρομολογηθεί και η δημιουργία λέσχης σίτισης , στην Ρόδο.

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Β. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν. ΔΩΔ/ΝΗΣΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ν.ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

ΚΥΔΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΣΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια