Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Δεν τολμάνε καν να αναφέρουν τη λέξη επίδομα…


Δημοσιεύουμε ανακοίνωση του συνδυασμού ΜΠΡΟΣΤΑ: Δυστυχώς συνάδελφοι, ακόμα και αυτή τη στιγμή, μετά από δέκα μήνες σκληρής εργασιακής ταλαιπωρίας του Αστυνομικού προσωπικού και έκθεσής του σε δύσκολες συνθήκες εργασίας και υγιεινής, οι συγκεκριμένοι συνδικαλιστές και οι βολεμένοι ακόλουθοί τους δεν μπορούν να απαιτήσουν επίδομα!

Η υποτέλεια και η μηδενική αγωνιστική τους διάθεση, δεν τους επιτρέπει ούτε καν να ψελλίσουν τη λέξη «επίδομα». Μιλάνε για αποζημίωση, γυροφέρνοντας υποτακτικά ένα ζήτημα που αποτελεί την πιο ισχυρή απαίτηση των συναδέλφων μας. Και αυτό αναγκαστικά, γιατί μετά από επιμονή δική μας, αλλά και διάφορων άλλων συνδικαλιστικών φορέων έχει αναδειχθεί πλέον ως πρώτο θέμα και καθολική απαίτηση του προσωπικού. Και αυτοί τώρα, ως πονηρά σκεπτόμενοι θέλουν σε περίπτωση που δοθεί επίδομα να παινευτούν, με τη γραφικότητα που τους χαρακτηρίζει καθ’ όλη τη συνδικαλιστική τους πορεία, «μετά από ενέργειές μας»…

Που οφείλεται όμως αυτή η υποτακτικότητα, η έλλειψη αγωνιστικής διάθεσης και η ένοχη σιωπή που τους χαρακτηρίζει; Δυστυχώς γι αυτούς, δεν μπορείς να τους κοροϊδεύεις όλους για πολύ καιρό. Είναι ολοφάνερο πλέον ότι οι συγκεκριμένοι έχουν φτάσει στο ταβάνι τους εδώ και πολλά χρόνια, καθόσον ο εγωκεντρισμός τους, οι υπερφίαλες φιλοδοξίες τους και η άγνοιά τους σε συνδυασμό με την υποτακτικότητα, ανικανότητα και ανυπαρξία τους αποτελούν κίνδυνο για τους συναδέλφους μας. Και ενώ οι συνάδελφοι υποφέρουν εργασιακά, σε συνθήκες οικονομικής ανέχειας, πραγματικά «σκασμένοι» και οργισμένοι, αυτοί τους πασάρουν δήθεν ανωτατοποιήσεις και βαθμολόγια με τα οποία γελάει ο κόσμος!

Αποκομμένοι από την πραγματικότητα, δεν μπορούν καν να απαιτήσουν οι συνάδελφοι που τίθενται σε καραντίνα ή ασθενούν να αμειφθούν τις αποζημιώσεις της πενθήμερης και νυχτερινής εργασίας που θα λάμβαναν αν εργαζόταν κανονικά, καθόσον είμαστε από τους λίγους εργαζόμενους που ο μισθός μειώνεται πολύ όταν δεν εργάζεσαι κανονικά λόγω ασθένειας! Δεν μπορούν να ορθώσουν ανάστημα και να απαιτήσουν την επιστροφή των μισθών μας στα επίπεδα του 2012, παρ’ όλο που έχουμε δικαιωθεί δικαστικώς και έχουμε λάβει ανεκπλήρωτες υποσχέσεις γι αυτό.

Τέτοια συνδικαλιστική εκπροσώπηση ούτε στον εχθρό μας δεν θα ευχόμασταν!









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτά για τους συναδέλφους που πάνε και τους ψηφίζουν για να πηγαίνουν μετά οι συνδικαλιστές αποσπάσεις στα νησάκια με μπόνους εκτός έδρας και για να εξασφαλίσουν καμια θέση σε ψηφοδέλτιο κόμματος μετά την αποστρατεία.