Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα χρόνια πολλά ενός πολίτη στους αστυνομικούς


Δημοσιεύουμε ανάρτηση αστυνομικού: 25 Δεκεμβρίου 2020.

Απογευματινή περιπολία στο νησί της Κώ.

Δίπλα μου ένας συνάδελφος Βητάς και αυτός με πιο λίγα χρόνια υπηρεσίας οδηγεί το περιπολικό.Παρκάρουμε σε μια διασταύρωση να πιούμε μια γουλιά καφέ και να κάνουμε ένα τσιγάρο,και οι δυό μας μακριά απο τα σπίτια μας μίλια και χιλιόμετρα μακριά.

Δίπλα μας σταματάει ένα λευκό αυτοκίνητο άγνωστο σε εμάς.Διακρίνω τον οδηγό να αρπάζει απο τα χέρια της συζύγου του έναν δίσκο να ανοίγει την πόρτα του ΙΧΕ και να έρχεται προς το μέρος μας προσφεροντάς μας.

Μας λέει Χρόνια Πολλά και μας ρωτάει απο που είναι η καταγωγή μας.Αφού του απαντάμε μας προσφέρει τον δίσκο με τα γλυκά λεγοντάς μας ότι σίγουρα ούτε μεσημερινό έχετε φάει ούτε κανείς σας γλύκανε σήμερα μέρα που είναι.

Φεύγει τρέχοντας και μπαίνει στο αυτοκινητό του,πρίν του πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ.Προλαβαίνω και παίρνω το νούμερο του λευκού αυτοκινήτου να μάθω τα στοιχεία αυτού του ανθρώπου.Φίλε Γιώργο να είσαι σίγουρος ότι θα σε βρούμε και θα τα πούμε απο κοντά.

Εμείς σήμερα πήραμε το δώρο Χριστουγέννων όχι απο την πολιτεία αλλά απο τους Ελληνες πολίτες.

Υπάρχουν συνάδελφοι και συναδέλφισσες ακόμη άνθρωποι που αγαπούν την Ελληνική Αστυνομία.Μην τους προδώσουμε Ποτέ.

Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές σε όλους σας.

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χρονια πολλα καλες γιορτες συναδελφε , υγεια ευτυχια , και με συγχωρεις που γινομαι κακος αλλα καθαριστε το και λιγο το οχημα ρε αδερφε