Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βασίλης Ντούμας: Εμείς είμαστε υπερήφανοι για τους Ειδικούς Φρουρούς κύριε Ραγκούση


Ανάρτηση του Προέδρου του Σωματείου Ειδικών Φρουρών

Το να κάτσει κάποιος να ξεψαχνίσει, αυτόν τον ορυμαγδό από ανακρίβειες και συκοφαντίες, τον οποίο ονομάζετε "ομιλία" στο Ελληνικό κοινοβούλιο, τις οποίες συνειδητά εξαπολύετε, γνωρίζοντας ότι δεν ισχύουν, είναι ένα κέρμα με δύο όψεις.

Από τη μια, πρέπει μαζοχιστικά να κάτσει να υποστεί τον "εμετό" προκαταλήψεων που αδειάζει το στόμα σας εναντίον των Ειδικών Φρουρών (με μια μανία και επιμονή που μπορεί να φανερώνει και κάποιο κρυφό φετίχ πιθανώς...), αλλά, από την άλλη, είναι πολύ εύκολο να ξεκοκκαλίσουμε την λογική των "επιχειρημάτων" σας και να σας παρουσιάσουμε/εκθέσουμε στην ελληνική κοινωνία, για αυτό που είστε: Ένας κοινός συκοφάντης που δεν σέβεται ούτε τις μνήμες των νεκρών.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν "κύριε" Ραγκούση...

Είπατε για προσλήψεις 1500 Ειδικών Φρουρών, εκτός ΑΣΕΠ, ενώ γνωρίζετε ότι η όλη διαδικασία πρόσληψης και ελέγχου των πιστοποιητικών των υποψηφίων Ειδικών Φρουρών είναι πλήρως εποπτευομένη από εκπρόσωπο τον ΑΣΕΠ και με τον έλεγχο των διατάξεων του ΑΣΕΠ!! Θα σας το επιβεβαιώσουν και οι συνάδελφοί σας στον ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι προσέλαβαν την καθόλα άξια 8η σειρά Ειδικών Φρουρών (πρώην δημοτικοί αστυνομικοί).

Είπατε για μη συμμετοχή στις Πανελλήνιες των υποψηφίων Ειδικών Φρουρών ή για "παταγώδη" αποτυχία να εισαχθούν στις Σχολές Αστυφυλάκων μέσω αυτών. Στη διαδικασία της μοριοδότησης για την πρόσληψη των ειδικών φρουρών, ο παράγοντας με τον μεγαλύτερο συντελεστή είναι ο ΒΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ κύριε Ραγκούση. Το κυριότερο όμως το ξεχάσατε μιας και ικανοποίησαν το αίτημά τους να προσληφθούν στο Σώμα εκατοντάδες απόφοιτοι ανωτάτων Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων !!

Δεν μας πιστεύετε; Ανοίξτε την προκήρυξη που είχατε εκδώσει το 2011, ως υπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όταν προσελήφθη η 6η σειρά Ειδικών Φρουρών. Ή αυτή της 7ης σειράς κατάταξης, όταν ήσασταν Υπουργός Εθνικής Άμυνας στην «Μνημονιακή» κυβέρνηση Παπαδήμου (για να μιλήσουμε και εμείς στη δική σας «γλώσσα»)! Που ήταν τότε ο καταγγελτικός σας λόγος, «κύριε» Ραγκούση; Μάλλον είχε «αποκοιμηθεί» στον τρομερά άνετο Υπουργικό σας θώκο…

Επίσης, να γνωρίζετε, ότι δεν είναι προαπαιτούμενο να έχει υποβάλλει αίτηση κάποιος στο μηχανογραφικό του στα 17-18 του χρόνια για να εισαχθεί στη Σχολή Αστυφυλάκων, για να έχει την δυνατότητα μέχρι τα 28 του να συμμετέχει στην προκήρυξη για πρόσληψη ως Ειδικός Φρουρός.

Είπατε για ανεκπαίδευτους αστυνομικούς κύριε Ραγκούση. Μια δήλωσή σας που μας αναγκάζει να απορούμε, γιατί έχετε διαλέξει εσείς, όπως και ο πρόεδρος του "τρέχοντος" κόμματος με το οποίο συμπλέετε, αστυνομικούς προερχομένους από Ειδικούς Φρουρούς στην προσωπική σας Ασφάλεια ;!;!;!

Ρωτήσατε αν είναι κανείς υπερήφανος για τον ΚΟΡΚΟΝΕΑ. Όχι, δεν είναι κανείς υπερήφανος για το έγκλημα που διέπραξε ο μεμονωμένος εγκληματίας, και όποιος άλλος εγκληματίας διέπραξε παρόμοιο έγκλημα ανεξαρτήτως βαθμού και προέλευσης.

Αλλά για τον ένα ΚΟΡΚΟΝΕΑ "κύριε" Ραγκούση υπάρχουν στις τάξεις των Ειδικών Φρουρών δεκάδες Ήρωες όπως ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ, ο ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ, ο ΝΟΪΔΗΣ ο ΝΙΚΟΥ,και άλλοι οι οποίοι έκαναν το Σώμα τους δώρο στην κοινωνία ως λίπασμα για την ασφάλεια και την κοινωνική ειρήνη έδωσαν το ΑΙΜΑ τους "κύριε" Ραγκούση και ξέπλυναν τις όποιες "αμαρτίες" ολόκληρης της κοινωνίας κάνοντας ξανά τον πολίτη να νιώθει ΑΓΑΠΗ και ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ για αυτόν που τον προστατεύει.

Είπατε, "κύριε" Ραγκούση, αν είναι κανείς υπερήφανος για ένα παιδί που σε μια τραγική στιγμή βύθισε στο πένθος μια ολόκληρη οικογένεια. Τη δική του οικογένεια! Η οικογένεια αυτή δεν ήταν παιδιά εργαζομένων Ελλήνων όπως είπατε, για να χαρούν και αυτοί της συμπόνοιας σας; Αντ' αυτού, ξεδιάντροπα εκμεταλλεύεστε μια οικογενειακή τραγωδία για να πουλήσετε λίγο ανέξοδο ACABισμο σε ένα ολιγομελές πολιτικό ακροατήριο ;

Είπατε, "κύριε" Ραγκούση, ότι οι "άθλιοι" αυτοί Ειδικοί Φρουροί θα αλλάξουν τις συνθήκες στην κοινωνία, ώστε να ντρέπονται τα παιδιά μας να λένε ότι οι γονείς τους είναι αστυνομικοί......

Η ουσία είναι όμως, ότι ΕΣΕΊΣ με τη συμπεριφορά σας δεν κάνετε τίποτα για να αλλάξετε τις συνθήκες, ώστε ο ελληνικός λαός να μην ντρέπεται για τους πολιτικούς που τον κυβέρνησαν!

Ραντεβού στα ηρωικά μνημεία των ηρώων μας και το βράδυ με τη συνείδησή σας (αν έχετε...) "κύριε" Ραγκούση...









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπράβο πρόεδρε τον εξευτελισες συγχαρητήρια...Ότι και να πει κανείς για τον πολιτικό της δεκαρας είναι λίγο...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ωραια τα ειπατε κυριε Ντουμα αλλα οι ηλιθιοι θα παραμενουν ηλιθιοι οτι κ να γινει........τσαμπα ασχολειστε με το χαζους ανθρωπους που προσπαθουν να κερδισουν απειροελαχιστες εντυπωσεις στο σαπιο περιγυρο τους!!!!γι αυτο πηραν αυτο που τους αξιζε στις εκλογες....