Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πόσο ακόμα θα αντέξουμε στα ΑΤ χωρίς ρεπό; -κείμενο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε κείμενο ειδικού φρουρού - αναγνώστη του bloko.gr: Τρία βραδυνα αδιαθετο και πρωί Χωρίς ρεπό επί 17 μέρες Αυτή είναι η εικόνα στα Ατ της Αθήνων. Καθώς δεν ενισχύθηκαν κ καλούνται να βγάλουν εις πέρας τρίτο μήνα καραντινας. Δηλαδή με όλες τις υπηρεσίες. Παρέχουμε τα πάντα με τα μισά άτομα. Οχήματα στόχους όλα. Το φιλότιμο των αστυνομικών των Ατ είναι δεδομένο και δεν σηκωνει αμφισβήτηση. Ως πότε θα αντέχουμε χωρίς ρεπο Ως πότε θα αντέχουμε χωρίς κανένα προγράμματισμο Διπλό τρίτο βραδυνο Κ πως μπορούν να δωθουν 10 και πάνω οφειλομενες ημερήσιες αναπαύσεις Καθώς επίσης καλούμε Επιτελους να περάσει κ κανενας συνδικαλιστής κ από μας να δει κατάσταση.

Αλήθεια υπηρετεί κανένας συνδικαλιστης σε Ατ ή στην Δίας;;;;

 γτ οι περισοτεροι δεν ξέρω αν έχουνε μπει κ σε περιπολίκο η μηχανή.









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όσο κάνουν κουπί οι σκλάβοι στη γαλέρα όλα καλά.
Ο χρήστης ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ είπε…
Ίδια κατάσταση όπως τριάντα χρόνια πίσω. Κρίμα. Τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Μια σειρά νεοεξερχόμενων ολόκληρη πρέπει να τοποθετηθεί στα ΑΤ. Το 1986 παίρναμε τηλέφωνο κάθε βράδυ 10.30 να μάθουμε την αυριανή υπηρεσία. Επίσης σε πολλά αδιάθετα δουλεύαμε απόγευμα μέτρα.
3ο ΑΤ. ΕΛ.ΑΣ το μεγαλείο σου. Ανεπίτρεπτο όμως να συμβαίνουν και σήμερα αυτά.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποχρεωτική τοποθέτηση όλων σε Α.Τ.
Υποχρεωτική αλλαγή Υπηρεσίας ανά πενταετία σε όλους.
Απόταξη απ'το Σώμα όσων βρίσκονται εσκεμμένα σε αναρρωτική.
Απόταξη απ' το Σώμα όσων δεν τηρούν τα Π.Δ. σχετικά με τα εργασιακά δικαιώματα (έγκαιρη έκδοση Υπηρεσιας, χορήγηση ρεπό κλπ).