Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία Χανιώτη μηχανικού… “Διαβλητό το ΕξΟικονομώ”


Καταγγελία του Χανιώτη μηχανικού, Ελισσαίου Παπατζανάκη, βάζει “βόμβα” στα θεμέλια του προγράμματος “ΕξΟικονομώ-Αυτονομώ”, που από το πρωί δέχεται τα πυρά σύσσωμου του επιστημονικού κόσμου.

 

Ο κ. Παπατζανάκης ανάρτησε στην σελίδα της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Χανίων σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι άγνωστοι επικοινώνησαν μαζί του και του πρότειναν να πληρώσει ένα ουκ ευκαταφρόνητο ποσό, προκειμένου να αποκτήσει πρόγραμμα που συμπληρώνει άμεσα τα στοιχεία του αιτούντα και δεν χρειάζεται παρά ελάχιστα δευτερόλεπτα για να υποβληθεί μια αίτηση.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, η καταγγελία του κ. Παπατζανάκη χρήζει εισαγγελικής έρευνας αλλά και άμεσης παρέμβασης του ΤΕΕ/ΤΔΚ που οφείλει να ζητήσει να δημοσιευτούν όλα τα στοιχεία (χρόνοι, αιτήσεις, γραφεία, υποβολή, κλπ.) προκειμένου να αποδειχθεί αν υπάρχει περίπτωση να είναι διαβλητη η πλατφόρμα ή όχι.

 

Μιλώντας στο Parakritika.gr, ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΤΕΕ/ΤΔΚ Σπύρος Σοφιανός σημείωσε ότι αύριο κιόλας θα υπάρξει συνάντηση με το νομικό τμήμα του επιμελητηρίου ώστε να ακολουθηθούν οι οποίες νόμιμες ενέργειες προκειμένου να γίνει εισαγγελική έρευνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΑΤΖΑΝΑΚΗ

ad



parakritika.gr










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια