Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ηλίας Βρέντας: Είστε ανάξιοι των περιστάσεων


Δημοσιεύουμε ανάρτηση τού Ηλία Βρέντα, Αντιπροέδρου της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Εάν θέλετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, απευθυνόμενοι σε μια ομάδα ανθρώπων προσβάλλοντας αυτούς που αγωνίζονται για την δημόσια ασφάλεια, εκτεθειμένοι καθημερινά στο κοινό έγκλημα αλλά και στις ιδιαιτέρες υγειονομικές συνθήκες που επικρατούν, από τα οποία έχουμε θρηνήσει νεκρούς, εμπλέκοντας χωρίς καμία ντροπή τα παιδιά μας, είστε ανάξιοι των περιστάσεων.

Τα παιδιά των Αστυνομικών... καμαρώνουν και θαυμάζουν με υπερηφάνεια τον γονιό ή τους γονείς τους που είναι Αστυνομικοί διότι ξέρουν πως επιτελούν λειτούργημα και πόσο μεγάλη είναι η προσφορά τους στην κοινωνία... και ας μην τους έχουν δίπλα τους στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, στην κοπή της Βασιλόπιτας, στο πάρτι γενεθλίων τους, στην σχολική τους γιορτή και σε πολλές ακόμη οικογενειακές και προσωπικές στιγμές!!

Αφήστε λοιπόν τα πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας, πόσο μάλλον στις πλάτες των παιδιών μας!!

Ευτυχώς οι απόψεις αυτές απομονώνονται και αποδοκιμάζονται από το σύνολο της κοινωνίας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τον καθημερινό μας αγώνα για την ευνομία.

Γιατί αυτό επιλέξαμε να κάνουμε με υπερηφάνεια.

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια