Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βόμβα Χρυσοχοΐδη στη Βουλή: Έρχεται νέο Π.Δ. για το βαθμολόγιο των αστυνομικών - Υπηρεσιακά και οικονομικά οφέλη



Κλείνοντας τη συζήτηση στη Βουλή για το πολυνομόσχεδιο της σωφρονοστικής νομοθεσίας, ο κ. Χρυσοχοΐδης, "επιδαψίλευσε" μία θεσμική και επί της ουσίας οικονομική βόμβα για τους αστυνομικούς.
 
Όπως είπε, βρίσξεται στο τελικό στάδιο η επεξεργασία ενός νέου Π.Δ. για τη δίκαιη βαθμολογική εξέλιξη των υπηρετούντων πάνω σε ορθολογιστικές βάσεις το οποίο θα ανταποκρίνεται στις νέες σημερινές απαιτήσεις. Υπάρχει μία αίσθηση τόνισε, πως οι αστυνομικοί αποστρατεύονται στα 5 χρόνια. Οι αστυνομικοί αποστρατρεύονται μετά από 40 χρόνια θητείας, είπε και είναι δίκαιη όσο κι επιβεβλημένη η αποκατάσταση της βαθμολογικής εξέλιξης τους. 

Τα στελέχη του Π.Σ. ήδη έχουν τακτοποιηθεί συμπλήρωσε με το νομοσχέδιο για την πολιτική προστασία, και κάτι αντίστοιχο θα γίνει και για το αστυνομικό προσωπικό μετά από συζήτηση κι εντατικές διαβουλεύσεις με ΠΟΑΣΥ- ΠΟΑΞΙΑ.

Νωρίτερα είχε δηλώσει πως το βραχιολάκι επεκτείνεται σε όλη την χώρα, κυρίως για τις καταχρηστικές προφυλακίσεις και πως η κοινωνική εργασία των έγκλειστων θα τρέξει πολύ γρήγορα, όπως η τηλεκπαίδευση και η τηλεϊατρική.


του Γιώργου Καραϊβάζ
 
 




Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

Ο χρήστης ΤΤ είπε…
Κανένα όφελος θα έχουν οι ανακριτικοι; Γιατί μέχρι στιγμής επωφελούνται μόνο αξιωματικοί, φρουροί και συνοριακοι.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι λεει τωρα ο υπουργος, οι πυροσβεστες απεκτησαν τωρα παρομοιο βαθμολογιο με την ΕΛ.ΑΣ., το τωρινο της ΕΛ.ΑΣ. αρα ποια η αναγκη αφου αυτο ειναι πετυχημενο να αλλαξει της ΕΛ.ΑΣ., το μονο σιγουρο θα τελειωσετε οσους μεχρι σημερα επι χρονια δουλευαν, θα δειτε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε μας λέει τίποτα νέο..... Πάλι κουφια λόγια.... Πάλι τα ξεχνάμε πάλι μηδέν! Μόνο τα 40 χρόνια στο δρόμο καταλάβαμε!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δε μας λέει τίποτα νέο..... Πάλι κουφια λόγια.... Πάλι τα ξεχνάμε πάλι μηδέν! Μόνο τα 40 χρόνια στο δρόμο καταλάβαμε!
Ο χρήστης Μιχαήλ ΣΠΕΤΣΙΩΤΗΣ Υπ.Β' είπε…
α).Εάν αρθεί η αδικία που υποστηκαμε οι Ανθ/μοι όπου ειχαμε προσφυγει στην δικαιοσύνη γιατί με το νέο βαθμολογιο την 01/01/2010 νεοτερος απο εμας Ανθ/μος εγινε Υπ.Β' ενω οι πλειοψηφια δεν έγινε οπως έπρεπε να είχαμε γίνει και με αναδρομική ισχύ με ότι αυτό συνεπάγεται, παρά μόνον μια μικρή ομάδα η οποία κέρδισε δικαστικός έγινε με όλα τα οφέλη (χρηματικά και βαθμολογικα). Ενώ η πλειονότητα των Ανθ/μων έχασε μαζί με τον βαθμό και αρκετά χρήματα. Εδω η δικαιοσύνη δεν έπραξε ως όφειλε.
β).Εάν αρθεί η αδικία της αρπαγης του εφαπαξ για όλους εμάς που ανοίκουμε στην Τέως ΑΣΤ.ΠΟΛΕΩΣ η οποία είναι της τάξεως του 40%, ενώ της τεως Ε.Χ είναι το 5% που και αυτό είναι άδικο τότε θα μιλάμε για μεγάλο βήμα προόδου. Διερωταμε τι κάνει η ΠΟΑΣΥ και ΠΟΑΞΙΑ για αυτήν την κατάφορη αδικία σε βάρος της τεως Α.Π. Φαινεται ότι είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Προς φίλο ΤΤ......
Νομίζω ότι όλοι οι ανακριτικοί αστυφύλακες θα γίνουν Αρχηγοί του Σώματος..!! Εκτος από από καμιά 20 που θα γίνουν μόνο υπαρχηγοί...!!!
Ο χρήστης ΑΝΔΡΕΑΣ Γ.Σ.Π είπε…
Άργησες πολύ κύριε Υπουργέ!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειναι σαν της παπαριες που ελεγε ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ πριν την ολυμπιαδα στην εκπομπη του ΑΥΤΙΑ οτι θα γινει το επαγγελμα επικινδυνο και ανθυγιεινο και μολις περασε η ολυμπιαδα κλωτσια με κουτουπιε στα τετοια μας.Για να μην νομιζουνε μερικοι οτι εχουμε κοντη μνημη