Ερωτήματα προκαλεί η δικογραφία σε βάρος δύο γνωστών Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ


Δύο γνωστούς Αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας συνέλαβαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος, ύστερα από καταγγελία ότι χρησιμοποιούν αυτοκίνητα τού Σώματος για εξωυπηρεσιακές δραστηριότητες.

Το bloko.gr αναζήτησε πληροφορίες και σύμφωνα με ασφαλείς πηγές ενημέρωσης, πράγματι οι δύο αξιωματικοί χρησιμοποιούσαν τα υπηρεσιακά οχήματα, όχι για ιδίον όφελος -όπως μας μεταφέρουν- αλλά προς όφελος τής υπηρεσίας, καθώς δεν χρησιμοποιούσαν οδηγούς και συχνά πήγαιναν με αυτά για να εκτελέσουν την αποστολή τους.
Κάποιοι, μάλιστα, υπογραμμίζουν στο bloko.gr τη χρονική στιγμή που έγινε η καταγγελία, καθώς πλησιάζει ο Γενάρης...3 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα πρώτη φορά γίνεται από όλους τους αξιωματικούς αυτό πέσαμε από τα σύννεφα

Ανώνυμος είπε...

Τους οδηγούς τους έχουν για ορτινατσες δυο έως πέντε οδηγου ο καθένας τους χωρίς να φαίνονται ότι ανήκουν σε αυτούς. Και εμείς πάμε για δουλειά αλλά χωρίς υπηρεσιακα αυτοκίνητα και να ζημιωνουμαι το κράτος με καύσιμα.

Ανώνυμος είπε...

Ο κανονισμός επιτρέπει την οδήγηση των υπηρεσιακών οχημάτων από αξιωματικούς για υπηρεσιακούς λόγους.Για τον λόγο αυτό και ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ οι αξιωματικοί έχουν υπηρεσιακή άδεια οδήγησης οχημάτων.