Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ευχές από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος


Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες/ριες, Σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, Πολιτικοί Υπάλληλοι του Σώματος, Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης, Συμβασιούχοι και Εθελοντές Πυροσβέστες.

 

Άλλη μια χρονιά φτάνει στο τέλος της και μία καινούρια ανατέλλει. Λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου, η Χριστιανοσύνη μας γιορτάζει με κατάνυξη τη γέννηση Tου Θεανθρώπου.

 

Η έλευση Του Ιησού Χριστού στον κόσμο και η ενανθρώπισή Του, μας καθοδηγεί σε μια νέα αφετηρία, μια οδό σωτηρίας, ελπίδας και προσδοκίας. Συνάμα μας προσκαλεί να ενεργοποιηθούμε, ο καθένας με τις γνώσεις και με τις ικανότητές του, ώστε να συμβάλουμε στη σωτηρία του τόπου μας και να σταθούμε στο πλευρό του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας, όπως άλλωστε πράττουμε καθημερινά στην άσκηση του επαγγέλματός μας.

 

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που ζούμε  αντιμέτωποι με μια από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ανθρωπότητας, την πανδημία του COVID-19 είναι επείγουσα ανάγκη να συνεχίσουμε και την καινούργια χρονιά, να υπηρετούμε, με την ίδια διάθεση και εργατικότητα, με την ίδια αυταπάρνηση και το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης, το λειτούργημά μας, για το καλό του κοινωνικού συνόλου, τώρα που όλοι μας χρειάζονται περισσότερο από ποτέ.

 

Θέλω να σας ευχαριστήσω έναν - έναν προσωπικά και να σας συγχαρώ για την αφοσίωση που επιδεικνύεται στο δύσκολο έργο που καλούμαστε να επιτελέσουμε καθημερινά.

 

Εύχομαι σε όλους εσάς και τις οικογένειες σας χρόνια πολλά με υγεία. 

 

Καλά Χριστούγεννα.

 

Ειρηνικό και δημιουργικό Νέο Έτος.

 

 

 

 Ο Αρχηγός

 

 

 

  Στέφανος Δ.Κολοκούρης

 

                                                                     Αντιστράτηγος ΠΣ









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια