Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Χανίων συγχαίρει τα στελέχη του ΑΤ Πλατανιά


Ανακοίνωση τής Ένωσης Χανίων: Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Χανίων, συγχαίρει δημόσια τους συναδέλφους μας του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά και του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου.

 Συγκεκριμένα συνελήφθη άμεσα την 12/12/2020 το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου, αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

  Ειδικότερα, την ίδια ημέρα το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, ο ανωτέρω αλλοδαπός αφαίρεσε από οικοδομή ιδιοκτησίας ημεδαπού, αεροσυμπιεστή (κομπρεσέρ).

  Επιπλέον, όπως προέκυψε ο ανωτέρω αλλοδαπός προσπάθησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε ακόμα δύο οικίες.

  Από αστυνομικούς των ανωτέρω υπηρεσιών αναζητήθηκε εντοπίστηκε και συνελήφθη ενώ εντοπίστηκε και ο αφαιρεθέν αεροσυμπιεστής (κομπρεσέρ) ο οποίος και αποδόθηκε στον παθόντα.

  Θερμά συγχαρητήρια και πάλι στους συναδέλφους μας του Α.Τ. Πλατανιά,  οι οποίοι παρά την τεράστια εδαφική περιοχή που πρέπει να καλύψουν, αστυνομεύοντας από το βόρειο παραλιακό μέτωπο έως το Οροπέδιο του Ομαλού, καταφέρνουν και δείχνουν καθημερινά ότι είναι δίπλα στον πολίτη. Συγχαρητήρια επίσης στους συναδέλφους και των 2 Υπηρεσιών για την άψογη συνεργασία τους.

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος


 


 

Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια