Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών από τη Δίωξη


Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, μεσημβρινές ώρες της 30-11-2020 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 44, 38 και 40 ετών, για παράβαση του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

Στο πλαίσιο δράσης της ανωτέρω υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων-διακινητών ναρκωτικών και διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με άτομα που διακινούν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, στην ευρύτερη περιοχή των Νοτίων Προαστίων και του κέντρου Αθήνας, εντοπίστηκαν οι ανωτέρω και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα, κατελήφθη ο 44χρονος εντός υπόγειας οικίας, την οποία χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών, να κατέχει και για λογαριασμό του 38χρονου με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτους -6- αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες περιέχουσες κοκαΐνη συνολικού βάρους -845- γραμμαρίων. Ακόμη, ο προαναφερθείς κατελήφθη να κατέχει για τον ίδιο σκοπό εντός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα κοκαΐνη βάρους -50- γραμμαρίων.

Ο 38χρονος και ο 40χρονος κατελήφθησαν εντός οικίας, να κατέχουν από κοινού και για λογαριασμό του 44χρονου με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση σε τρίτα άτομα -5- νάιλον σακούλες με περιεχόμενο ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους -20- κιλών και -480- γραμμαρίων.

Συνολικά, από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

κοκαΐνη βάρους -895- γραμμαρίων,
ακατέργαστη κάνναβη βάρους -20- κιλών και -480- γραμμαρίων,
τα χρηματικά ποσά των -22.700- ευρώ και των -25.000- λεκ Αλβανίας,
-5- ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
-6- κινητά τηλέφωνα και
πλήθος νάιλον συσκευασιών
-2- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια