Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου - Καταγγελία της ΕΜΑΣ Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύουμε καταγγελία της ΕΜΑΣ: Δεν αλλάζει τίποτα. Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε περίτρανα πως η Πολιτική και Φυσική ηγεσία τους κανονισμούς του Σώματος όσον αφορά τα εργασιακά δικαιώματα του προσωπικού, τους ΑΓΝΟΕΊ!!!

Παραμονή Χριστουγέννων  ΚΟΠΗΚΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας για να διατεθούν συνάδερφοι σε υπηρεσία φρούρησης των Ιερών Ναών για την Χριστουγεννιάτικη λειτουργία, δηλαδή για γνωστή εδώ και καιρό εκδήλωση. Και πάλι το χαμηλόβαθμο προσωπικό έβαλε πλάτη.
Και φθάνουμε αισίως στις 30/12 όπου η ΓΑΔΘ ζητάει με  διαταγή της  να διατεθούν συνάδερφοι στις 31/12 για  εκδήλωση, όπως και  για έτερη  εκδήλωση στις 1/1.Και οι δύο άνω εκδηλώσεις ήταν γνωστοποιημένες εδώ και καιρό σε όλους μας, εκτός από λίγους(προφανώς σε αυτούς που έβγαλαν την διαταγή την τελευταία στιγμή) και δεν υπήρχε καμία περίπτωση αναβολής τους.
Και εδώ γεννάτε το ερώτημα: Πού βρίσκεται η Χρηστή Διοίκηση???ΠΟΥΘΕΝΆ!!!
Υπήρχε συγκεκριμένος λόγος που υπαγόρευσε την έκδοση διαταγής κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για προγραμματισμένες-γνωστοποιημένες σε όλους μας  εδώ και καιρό εκδηλώσεις???
Αν δεν μπορείτε να βάλετε σε μία σειρά  την υπηρεσιακή ζωή του Αστυνομικού προσωπικού σε προγραμματισμένες εκδηλώσεις, φανταζόμαστε τι θα πράξετε στις έκτακτες υπηρεσιακές ανάγκες.
Κλείνοντας μια ρητορική ερώτηση στον κ Υφυπουργό μας, κκ Οικονόμου Ελευθέριο.
Στη θητεία σας ως αρχηγός του Σώματος είχατε εκδώσει διαταγή στην οποία αναφέρατε ρητά και ξεκάθαρα πως η ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ, συνιστά πειθαρχικό παράπτωμα της Διοίκησης. Ελέχθηκε ποτέ η οποιαδήποτε διοίκηση για αυτήν την ενέργειά της???
Στη δύση του έτους 2020 διαπιστώνουμε περίτρανα πως ακόμα και η Επιστήμη σηκώνει ψηλά το χέρια, όσον αφορά την Διοίκηση στην Αστυνομία.
Ενωτική
Μαχητική
Αστυνομική
Συσπείρωση
(Ε.Μ.Α.Σ.)Θεσσαλονίκης









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μπεεεεεε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ας μην μιλάμε μόνο για τη διοίκηση..Ας μιλάμε και για τον ανύπαρκτο συνδικαλισμό που δεν διεκδικεί ούτε καν τα κεκτημένα..