Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Χανίων: Ημερομηνία χορήγησης χριστουγεννιάτικων δώρων


Η ανακοίνωση της Ένωσης

Όπως έχουμε κάνει ήδη γνωστό, με την υπ’ αριθ. 96 από 01/12/2020 ανακοίνωσή μας, η Ένωσής μας, έλαβε την απόφαση να δοθούν κανονικά δώρα στα τέκνα των μελών μας, παρά το γεγονός ότι δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με ιδία αποκλειστική οικονομική δαπάνη.

  Τα παιχνίδια αγοράστηκαν από τοπική χανιώτικη επιχείρηση και συγκεκριμένα τη «Λιλιπούπολη», καθώς άποψή μας είναι ότι τα χρήματα των Χανιωτών αστυνομικών να μένουν στον τόπο μας. Ευχαριστούμε θερμά την ιδιοκτήτρια και το προσωπικό της επιχείρησης «Λιλιπούπολη» για τον επαγγελματισμό και τη συνέπειά τους κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μας.

  Τα 300 παιχνίδια θα παραδοθούν πρωινές ώρες της Δευτέρας 21/12/2020 στους Γραμματείς των Υπηρεσιών και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας περί γνωστοποίησης στοιχείων τεκνών μελών μας.

  Τα παιδιά στα οποία θα δοθούν χριστουγεννιάτικα δώρα θα είναι μέχρι την ηλικία φοίτησης στην ΣΤ΄ Δημοτικού, κατηγοριοποιημένα ανά ηλικίες - φύλλο και οι γονείς τους έστω και ο ένας (σε περίπτωση ζευγαριού συναδέλφων), να είναι μέλος της Ένωσής μας. 

  Παράλληλα, μαζί με τα χριστουγεννιάτικα δώρα, η Ένωσή μας, θα διαμοιράσει παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα (μελομακάρονα & κουραμπιέδες), τα οποία είναι χορηγία του κ. Στέφανου Μαλαδάκη και της επιχείρησής του «Ξυλόφουρνος Αγίου Νεκταρίου).

  Ευχόμαστε στους συναδέλφους μας, στις οικογένειές τους και στους συμπολίτες μας καλά Χριστούγεννα και η φετινή γέννηση του Θεανθρώπου να τονώσει το Χριστιανικό μας πνεύμα.

 

 

 

 

 

Για το Δ.Σ.

Ο

Πρόεδρος

 

ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος

 

                Ο

Γενικός Γραμματέας

 

ΣΕΛΗΝΙΩΤΑΚΗΣ Στυλιανός

 

 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια