Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τα δώρα της ηγεσίας στους τροχονόμους


Δώρα σε τροχονόμους, οι οποίοι εκτελούσαν υπηρεσία ρύθμισης της κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής, προσέφερε συμβολικά σήμερα (31 Δεκεμβρίου 2020) η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

O Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου, μαζί με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Μιχαήλ Καραμαλάκη, προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Σύνταγμα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο Γεώργιο Γιάννινα και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, Αστυνομικό Διευθυντή Σπυρίδωνα Λάσκο.



 Ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο του Επιτελείου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Παναγιώτη Ντζιοβάρα και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κολλίντζα προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στην Κηφισιά. Επίσης, δώρο προσέφερε και ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γεώργιος Θωμάκος.



Στον Πειραιά, τα δώρα προσέφερε η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής Σοφία Νικολάου, συνοδευόμενη από τον Προϊστάμενο του Κλάδου Ασφαλείας, Υποστράτηγο Γεώργιο Καστάνη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχο Πρωτοσίλαο Κωστάζο.


Τα δώρα στη Γλυφάδα προσέφεραν ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγος Χρήστος Κονδύλης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Λάζαρος Ελευθεριάδης.



 Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, ο Προϊστάμενος του Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγος Ελευθέριος Γκαρίλας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Συκιωτάκης προσέφεραν δώρα σε τροχονόμο στο Αιγάλεω. Δώρα προσέφερε επίσης ο Πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής Ιωάννης Μαθιουδάκης.



Παράλληλα με την προσφορά των δώρων είχαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους τροχονόμους για τη σημαντική προσφορά τους στον τομέα της οδικής ασφάλειας και να ανταλλάξουν ευχές για το καινούργιο έτος.

















Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια