Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ανώνυμη επιστολή κατά αξιωματικών (ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)


Το bloko.gr φέρνει την πρώτη, από τις συνολικά τρεις ανώνυμες επιστολές, που έχουν σταλεί με άγνωστο μέχρι στιγμής αρχικό αποδέκτη στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ και ακολούθως προωθήθηκαν στις Εσωτερικές Υποθέσεις.



Δημοσιοποιούμε τις ανώνυμες επιστολές για λόγους, που ήδη έχουμε εξηγήσει και σαν μια απάντηση σε όλους όσοι μεταχρονολογημένα ενοχλούνται από τη δημοσίευση από το bloko.gr ανώνυμων καταγγελιών, με τη διαφορά ότι σε εμάς στέλνονται καταγγελίες με ουσία και περιεχόμενο, ανεξαρτήτως πρόθεσης των συντακτών, και κατά δεύτερο λόγο ως αντικείμενο μελέτης για το πολύ σοβαρό που θα ακολουθήσει με τη δημοσίευση των επόμενων δύο επιστολών.

Τότε θα καταλάβετε τα πολλά ερωτήματα που δημιουργούνται για το αν και ποιος προστατεύει ποιους,

 

Του Γιώργου Καραϊβάζ

 









Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποιος σας είπε ότι δεν τις έστειλε κάποιος από το Εσωτερικών ξέρουν καλά κάποιοι αξιωματικοί του από τέτοια, είναι τυχαίο ότι πήγε στο αρχηγείο και όχι στο Εσωτερικών, θεωρείται ότι ο αποστολέας δε γνώριζε τη διαδικασία, μήπως απλά ήθελε να θολώσει τα νερά ότι απλά σε εμάς ήρθε και πρέπει να το ελέγχουμε λέω εγώ ο καλοπροαίρετος;Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία (υπηρετουντες)μην είστε ευκολοπιστοι.
Ο χρήστης Argus είπε…
Και ο καταγγελλων έπρεπε να ντρέπεται που υπηρετεί 15 χρόνια επίσημους
Ο χρήστης Argus είπε…
Και ο καταγγελλων οφείλει να ντρέπεται, που υπηρετεί 15 χρόνια επίσημους.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγνώμη κύριε ^συναδελφε^ απο τα επίσημα αλλά γεννιόνται κάποια ερωτηματα. Πρώτον πως γνωρίζεις εσύ που κινούνταν ο εν λόγω αστυνομικός... Πως ήξερες ότι πήγε διακοπές με το υπηρεσιακό όχημα και τέλος πως μπήκες σε μια διαδικασία καταγγελίας και μάλιστα ανώνυμης σε ^αδικημα^ που δεν έγινε σε βάρος σου..
Μάλλον παρακολουθούσες παράνομα κάθε κίνηση του... ακόμα και στις διακοπές του (εκτός αν από κάποιον άλλο άκουσες αυτή την πληροφορια και έτρεξες να την καταγγείλεις *δυσφημιση*) και μήπως λέω μήπως έχεις κάποια προσωπική διαμάχη μαζί του?
Υ. Σ. Δε γνωρίζω κανέναν απ τους δύο αστυνομικους και ούτε κτ παραπάνω για την υπόθεση. Απλά είναι ντροπή να ασχολούμαστε με μικροτητες...