Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το ΣΕΦΕΑΑ συγχαίρει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Β/Α Αττικής


Ανακοίνωση τού Σωματείου Ειδικών Φρουρών: Το ΣΕΦΕΑΑ συγχαίρει τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Β/Α Αττικής της Γ Αλλαγής Αρχιφύλακα ΜΟΥΡΤΙΚΑ Αργύριο και Υπαρχιφύλακα ΣΤΑΜΟΥΚΩΣΤΑ Σπυρίδων οι οποίοι την 4-1-2018 και περί ώρα 19:30 , εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας στην περιοχή της Αρτέμιδος, επέδειξαν εξαιρετική δραστηριότητα και με αυτοθυσία εισήλθαν σε φλεγόμενη οικία και υπό δυσμενείς συνθήκες και με κίνδυνο της ζωής τους, εντόπισαν εγκλωβισμένη ηλικιωμένη γυναίκα (92 ετών), η ζωή της οποίας κινδύνευε άμεσα και την μετέφεραν με ασφάλεια εκτός του φλεγόμενου κτιρίου.

Για την πράξη τους αυτή τιμήθηκαν σε τελετή που πραγματοποιήθηκε την 9-12-2020 το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Αθηνών, με τα Αστυνομικά Μετάλλια και τα αντίστοιχα διπλώματα «Αστυνομικός Σταυρός», για εξαίρετη δραστηριότητα την οποία επέδειξαν κατά τη διάρκεια των καθηκόντων τους, εκθέτοντας αποδεδειγμένα τη ζωή τους σε κίνδυνο.

Είμαστε περήφανοι που φοράμε την ίδια στολή και εθνόσημο με αυτούς τους συναδέλφους.

Η εκπροσώπηση τέτοιων συναδέλφων, τέτοιων ανθρώπων είναι προνόμιο και τιμή μας.

ΕΎΓΕ, ΜΠΡΆΒΟ, ΆΞΙΟΙ

 









Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφήστε τα συγχαρητήρια και τις φωτογραφίες εσείς οι συνδικαλιστές και εργαστείτε πάνω σε νέο σχέδιο νόμου, ώστε εκτός από παράσημο ,να έχουν δικαίωμα εισαγωγής τα τέκνα αυτών των λαμπρών συναδέλφων, σε διαγωνισμούς πρόσληψης Ε. Φ. ή Συνοριοφυλάκων ή σε Πανελλήνιες εξετάσεις , εισόδου με μοριοδοτηση και να συμπεριλαμβάνονται στο ποσοστό 10% ,που υπάρχει για τους νεκρούς ήρωες της ΕΛ.ΑΣ. Εδώ εισάγονται κατά εξαίρεση ,με χαμηλότερα ποσοστά βέβαια, πλημμυροπαθεις , πυροπαθείς , σεισμόπληκτοι και θα αφήνουμε τα παιδιά των ζωντανών ηρώων που ρίσκαραν την ζωή τους και πέτυχαν να σώσουν άλλες ζωές, χωρίς κάποιο ευεργέτημα?? Δε λέω, καλό το παράσημο και το φιλικό χτύπημα στην πλάτη από την Πολιτεία, αλλά τι αντίκρυσμα έχει στην πορεία?? Φτάνουμε σε σημείο, όλος ο κόσμος να θαυμάζει αυτούς τους ήρωες και η Πολιτεία να κοιτάει άλλου. Συνδικαλιστές... Εργαστείτε για αυτό το δικαίωμα.