Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γονιός δοκίμου καταγγέλλει τις συνθήκες στη Σχολή της Κομοτηνής


Δημοσιεύουμε καταγγελία, που δεχθήκαμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr: πληροφορούμαστε από τα παιδιά μας που μόλις εχθές εισήχθησαν στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ότι στα κτίρια Γ΄και Δ΄των εγκαταστάσεων επικρατούν τριτοκοσμικές συνθήκες! 

Οι τουαλέτες είναι βουλωμένες στο σύνολό τους, δεν υπάρχει παροχή νερού, δεν υπάρχουν καθαρίστριες, χορηγήθηκαν μεταχειρισμένα είδη κλινοστρωμνής, ακαθαρσίες  στις ντουλάπες και εικόνα εγκατάλειψης των κτιρίων. Οι εκπαιδευτές αναφέρουν στους δοκίμους πως όσοι αποφασίστηκε να διαμείνουν στα συγκεκριμένα κτίρια είναι απλά άτυχοι, διότι ουδέποτε ανοίχτηκαν  προς διαμονή από την εποχή που φιλοξενήθηκαν μετανάστες! 

Είναι δυνατόν να μην ενδιαφέρθηκε κανείς για την απολύμανση, καθαρισμό και λειτουργία του αποχετευτικού συστήματος των εν λόγω κτιρίων? Κινδυνεύει η υγεία των δοκίμων. Παράκληση για την άμεση παρέμβαση σας. 

                                                                                                                                  Γονέας Δοκίμου 









Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πες του να συνηθίσει αυτά θα αντιμετωπίζει τα επόμενα 35 χρόνια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Άντε πάλι....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Χαχαχα καιρός να μάθει να καθαρίζει ο δόκιμος, δυστυχώς από χθες η μαμά και ο μπαμπάς είναι μακριά του.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Να συνηθίσει γιατί αυτό θα περνάει δυστυχώς το υπόλοιπο της καριέρας του. Κτήρια έτοιμα να πέσουν, χωρίς θέρμανση,χωρίς καθαρίστριες περιπολικά άθλια.....και πάει λέγοντας! Δυστυχώς η πολιτεία τον Έλληνα αστυνομικό τον έχει ως τον τελευταίο των τελευταίων και περιμένουμε μήπως περισσέψει κάτι να πάρουμε και εμείς. Δυστυχώς .......
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πολύ καλά τα έγραψε ο γονιός του δόκιμου δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω αλλά μπροστά πρέπει να ακούγονται τα παράπονα έστω και εάν δεν γίνεται τίποτα όσο για τον κύριο που είπε για την μητέρα και τον πατέρα του δόκιμου και του κάθε δόκιμου ντροπή ίσως αυτός να μην έχει παιδιά τι άλλο να πω