Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Καραδήμας για το νέο βαθμολόγιο


Από το facebook του Νίκου Καραδήμα

Μια φράση για την έλευση του νέου βαθμολογίου από τον Υπουργό στην ολομέλεια και ένας αδαής πανηγυρικός μεν ελλειπτικός λόγος δε, πάλι αναστάτωσαν τους συναδέλφους.

Επειδή η εποχή των Χριστουγέννων πάντα χαρακτηρίζονταν δωροδοτική, σκέφτηκαν να επικαιροποιήσουν τον χαρακτήρα της, εν μέσω μάλιστα πανδημίας, πλην φυσικά της σκεπτόμενης ως αποδείχθηκε ΠΟΑΞΙΑ!!!

Με την σιωπή της κρατάει μικρό καλάθι.

Πως αναλύονται όλα αυτά:

Ο κ. Υπουργός μίλησε για ανάγκη ύπαρξης βαθμολογίου με δεδομένη πλέον την 40κονταετία
(η λεπτομέρεια που χρήζει διερεύνησης)

Φοβούμαι πως τα άρθρα 34 και 36 στο υπό ψήφιση σχέδιο νόμου τέθηκαν ως προπομπός των εξελίξεων. Στο μεν 34 προαναγγέλλεται η δικαίωση χωρις αντίκρυσμα και στο 36 εξυφαίνεται ο νέος διαχωρισμός του κατώτερου αστυνομικού προσωπικού. Η νέα τάξη πραγμάτων τα εξι εξάμηνα που δημιουργούν ευφορία σαν άκουσμα αλλά δεν παύει να είναι μια καινοφανή εξαγγελία γιατί φυσικά υπολείπεται της ανωτατοποιησης που πραγματικά κάποιοι αγωνίστηκαν για τον σκοπό αυτόν!

Το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι μετά το 2024 θα φαίνεται κάποιο φως που θα λαμπιρίσει αρκετά χρόνια μετά.

Μακάρι όμως αυτή τη φορά να μην δικαιωθώ!

Να σας θυμίσω την πρόσφατη απάντηση σε ερώτηση βουλευτών του ΚΙΝΑΛ απο το. Κ. Υφυπουργό (Τον δικό "μας" Λευτέρη) και την, αν μη τι άλλο αχαρακτήριστη ερώτηση βουλευτή για τα όρια ηλικίας των Υπαστυνόμων του Ν 3686/08 την στιγμή που ηδη εκδίδονται προεδρικά διατάγματα αποστρατειών...








Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τι εννοειτε κυριε Καραδημα οταν λετε:η λεπτομερεια που χρηζει διερευνησης?
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ασε μας ρε νταλαρα, δεν σε ξερω.και δεν θα σε χαρακτηρισω σε καμια περιπτωση ως ανθρωπο, εκει απο εμενα μπορει να εισαι καλυτερος, αλλα ρε ανθρωπε αν δεν εγινε μεχρι σημερα σωστο βαθμολογιο και δεν εκσυγχρονιστηκε το σωμα και σε αλλους τομεις, ηταν γιατι δεν μπορουσε να ικανοποιησει τα συμφεροντα ολως σας, εσας ολων που παλευετε να μας σωσετε αλλα κυριολεκτικα μονο το εγω σας υπαρχει, ελπιζω οτι και αν γινει που αιγουρα θα ειναι παλι εκτρωμα, εσας να ξεχασουμε οτι υπαρχεται γιατι δεν εχετε κατι να δωαετε περα απο κουφια λογια, θυμιζετε αριατερομπαχαλακηδες μονο κουβεντες και κριτικη του αερα,σαν να μην σας αγγοζει εσας τιποτα, ολα οι αλλοι και ποτε ικανοποιημενοι, σου ευχομαι να εισαι καλα (ειλικρινα) στην ζωη σου αλλα ασε μας και μας στην ησυχια μας