Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Να μπει ένα τέλος στην προπαγάνδα και τον φασισμό των ηττημένων του εμφυλίου - σχόλιο αναγνώστη


Δημοσιεύουμε σχόλιο αναγνώστη του bloko.gr σε ανάρτησή μας: Ούτε εμείς έχουμε καταλάβει κ.Καραϊβάζ τί αποπνέει και ποια η σημειολογία του χωροχρόνου, γιατί δεν μας το εξηγείτε καλύτερα; Δεν βλέπουμε την ίδια ευαισθησία από την αριστερά και την πολιτεία όταν βεβηλώνονται τα σύμβολα του Έθνους, όταν βεβηλώνεται η μνήμη πραγματικών ηρώων που έπεσαν για την πατρίδα. 

Χορτάσαμε από τους μύθους της αριστεράς που ψάχνει εναγωνίως θύματα για να τα ηρωοποιήσει. Δεν είναι ήρωας ένα παιδί που σκοτώθηκε αδίκως από εξοστρακισμό σφαίρας ενός αστυνομικού, δεν είναι ήρωας κάποιος που σκοτώθηκε σε προσωπική αψιμαχία από κάποιον ακροδεξιό, δεν είναι ήρωας ένας ληστής, ναρκομανής, φορέας του έιτζ που πέθανε από οργανικά αίτια. Ήρωες είναι οι νεκροί της ΜΑΡΦΙΝ, ήρωες είναι οι πιλότοι μας που έχουν σκοτωθεί εν ώρα καθήκοντος, ήρωες είναι οι αστυνομικοί και πολίτες που δολοφονήθηκαν από αριστερούς τρομοκράτες, ήρωες είναι όλοι οι άνδρες των ΜΑΤ που προσπαθούν να αποτρέψουν την καταστροφή της πόλης μας εδώ και δεκαετίες από τους αναρχικούς. Αν δεν σας κάνουν όλοι αυτοί να πάτε όλοι οι προοδευτικοί αριστεροί και δημοκράτες να στελεχώσουν τα ΜΑΤ και την αστυνομία αντί να είναι σε θέσεις με παχυλούς μισθούς και να ζουν μέσα στην χλιδή. 

Πρέπει να μπει ένα τέλος στην προπαγάνδα και των φασισμό των ηττημένων του εμφυλίου, αρκετά τους ανεχθήκαμε τόσες δεκαετίες να παρουσιάζονται ως θύματα ενώ έχουν διαβρώσει το δημόσιο και τον συνδικαλισμό στις καλύτερες θέσεις.









Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ως προς τον ορισμό του ήρωα, έχεις απόλυτο δίκιο.
Ο αστυνομικός που έκανε ό,τι έκανε με την ανθοδέσμη, δεν έκανε και έγκλημα. Δεν πρέπει όμως να εξακολουθήσει να είναι αστυνομικός... Η συμπεριφορά του ήταν ακριβώς η αντίθετη απ'αυτή που θα έπρεπε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Έχετε πέσει όλοι πάνω από ένα αστυνομικό να τον φάτε.ολοι η ειδήμονες και δικαστές (δεν πρέπει λέει ο άλλος να εξακολουθεί να είναι αστυνομικός) σώπα ρε?αυτός που έχει φάει όλα τα σκατα/πέτρες/μολότοφ τόσα χρόνια ξαφνικά είναι για μια στιγμή αδυναμίας να τον καταδικάσουμε.συναδερφε των ΥΑΤ εύχομαι να σου ζήσει το παιδάκι να ξεπεράσεις γρήγορα αυτό το Γολγοθά και να θυμάσαι ότι η υγεία είναι πάνω απ' όλα!