Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λέσβος: Σε διαθεσιμότητα τρεις συνοριοφύλακες και ένας αστυνομικός (BINTEO)


Η αναίτια επίθεση εις βάρος προσφύγων στη Μυτιλήνη, που έφερε στο φως βίντεο που δημοσίευσε η «Εφ.Συν.», οδήγησε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να θέσει σε διαθεσιμότητα τρεις συνοριακούς φύλακες και έναν αστυνομικό.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., με εντολή του αρχηγού της, Μιχαήλ Καραμαλάκη, η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, ενώ παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.



Στο βίντεο φαίνεται η επίθεση εναντίον δύο προσφύγων το μεσημέρι της Παρασκευής όταν επέστρεφαν από το σουπερμάρκετ.

Οι αστυνομικές δυνάμεις τους σταμάτησαν για έλεγχο και χωρίς προφανή λόγο άρχισαν να τους χτυπούν.


https://www.efsyn.gr










Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μόνο εγώ βλέπω το ότι προσπαθεί να δραπετεύσει?και χτυπιέται σα τρελός?τι του κάνουν δηλαδή? πειτε μας εσείς λοιπόν από τα γραφεία που μοιράζεται διαθεσιμότητες πως γίνεται????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Efsyn πως το ξέρεις ότι γυρναγαν από το σούπερ μάρκετ? κρατούσαν σακούλες Σκλαβενίτης?
Ο χρήστης Νέμεσις είπε…
Που είναι ο λαός της Μυτιλήνης να συμπαρασταθεί στους αστυνομικούς;;; Μια πορεία υπέρ τους;;; Πιστεύω λόγω κορονοϊου δεν βγαίνουν...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το ξέραμε από τη μέρα που ανακοινώθηκε η προκήρυξη πως θα γίνουν αυτά.Σ.Φ θέλατε όχι νέους αστυφύλακες..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Πόσο αντικειμενικός είναι αυτός ο συντάκτης του άρθρου!!!!
Γράφει ότι γυρνούσαν από super market και μας δείχνει μόνο την στιγμή που οι αστυνομικοί προσπαθούν να τους συλλάβουν. Τόσο αξιόπιστοι είναι οι δημοσιογράφοι του efsyn που δεν έγραψαν τι έγινε και οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν ή εστω γιατί βλέπουμε ότι τους απωθούν και προσπαθούν να φύγουν, εάν ήταν καθαροί δεν θα έπρατταν έτσι. Να ενημερώνεστε από την efsyn η μόνη αξιόπιστη δημοσιογραφία , έτσι για να καταλάβουμε όλοι τον ρόλο τους!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ λέω ότι είναι καλύτερα να λήξετε τη σύμβασή τους και να στέλνετε ξανά αποσπασμένους με χρόνια στην πλάτη,έμπειρους και αφήστε τα πειράματα.Θα γίνει τίποτα χειρότερο στο τέλος.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Την είπες την βλακεία σου! Δεν άντεξες! Προφανώς κ δεν έχεις δουλέψει ποτέ πεζοδρόμιο! Στο περιστατικό υπήρχε κ αστυνομικός που είχε την ίδια αντίδραση! Πάψε λοιπόν να λες βλακείες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εφσυν ρε παιδιά τα ίδια γράψανε και για τον Ζακ γνωστη είναι η άποψη της για τους αστυνομικούς.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μην δίνετε σημασία στην efsyn. Μόνο ΣΚΑΪ για αξιοπιστία. Μαυροειδάκο και Χαρέλα. Μην σας παρασύρουν τα ασύστολα ψεύδη των εχθρών του έθνους.
Ο χρήστης Νόμος και Τάξη είπε…
Σε διαθεσιμότητα οι αστυνομικοί βάσει ενός βίντεο, χωρίς να έχουν εξεταστεί οι πραγματικοί λόγοι. Ο Αρχηγός ελαφρά την καρδία και βιαστικά τους έθεσε σε διαθεσιμότητα, έλεος μια ζωή η ίδια μαλακισμένη τακτική.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εγώ ξέρω τι λέω,έχω ιδία άποψη αλλιώς δε θα σχολίαζα.Τώρα αν κάποιους τους τσούζει που δεν ξέρουν να χειρίζονται ένα περιστατικό να πάνε να γίνουν γιδοβοσκοί.Δεν είναι όλοι για όλες τις δουλειές..Α και πιπιλάτε όλη την ώρα τη λέξη πεζοδρόμιο,κατάντησε αηδία..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αφού λείπει το μισό βίντεο και δεν πρόκειται να το δούμε ποτέ ολόκληρο καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει δεν αλλάζει τίποτα σε αυτή την χώρα όποιος κάνει την δουλειά του μπελά βρίσκει.