Aγανάκτηση - Με τον καημένο τον Αστυφύλακα τι θα γίνει σε αυτό το Κράτος;


Παραθέτουμε κείμενο που έστειλε αναγνώστης του bloko.gr
Με τον καημένο τον Αστυφύλακα τι θα γίνει σ'αυτό το Κράτος; Δεν θέλει πολλα, εκ γενετής έχει φιλότιμο, αν δεν είχε, δεν θα εμπαινε στο Σώμα. Το μόνο που θέλει μια έμπρακτη αναγνώριση του έργου του όπως έγινε και στις άλλες ομάδες που ενεπλάκησαν στην αντιμετώπιση του κορωναιού. Ένα απλό τυπικό συμβολικό επίδομα για να έχει λίγο πιο ανθρώπινες εορτές. Ας έχει μια γαλοπούλα για την οικογένειά του και ας είναι έξω αυτός στο καθήκον και να τον περιμένει η οικέγενεια στο εορταστικό τραπέζι. Το βαθμολόγιο δεν τρώγεται και δεν ανταμοίβει. Κάποιοι δεν θέλουν ευθύνη και δεν θέλουν να επωμιστούν επιπλέον ευθύνες. Δηλαδή και στερηση επιδόματος και βαθμολόγιο το οποίο δεν είναι επιθυμητό από τους μισούς τουλάχιστο υπηρετούντες. 

Ο πληθωρισμός βαθμοφόρων οδηγεί σε επικίνδυνους ατραπούς. Απαξιώνονται οι χαμηλότεροι βαθμοί αφού πλέον όλοι έχουν βαθμό με αποτέλεσμα τις απλές υπηρεσίες περιπολίας, σκοπιάς κλπ ποιος θα τις κάνει? Πάλι οι ίδιοι απλά πλέον με σαρδέλα! Αυτο ήταν μια στάχτη στα μάτια. Ο συνδικαλισμός αντί να παλέψει για απτά-χειροπιαστά πράγματα ήτοι ένα συμβολικό υλικό δώρο για τις γιορτές που το έχουμε ανάγκη, ασχολείται με φαμφάρες και βαρύγδουπα βαθμολόγια, επιμήκυνση χρόνου υποβολής πόθεν έσχες, και ανωτατοποίηση Σχολής!!! Που ουσιαστικά δεν επιτεύχθει!! κ.κ. Συνδικαλιστές απλά πράγματα, ως γνωστόν το επίπεδο των αστυνομικών είναι ψηλό, ήδη για να καταφέρεις να εισέλθεις στην αστυνομική ακαδημία σημαίνει ότι θα μπορούσες να είχες μπει στην πλειοψηφία των Πανεπιστημίων.

 Δεν αλλάζει κάτι όμως με αυτό. Ο συνδικαλισμός κοιτάει το καλό του κλάδου του!!! Αυτό σημαίνει συνδικαλισμός! Να κοιτάς το καλό του κλάδου σου!  9 μήνες το Σώμα είναι όμηρος των συγκυριών χωρίς καμια επιβράβευση και ουσιαστικά σε αλλότρια καθήκοντα!! Μην έχετε δεδομένη την ψήφο μας και μην τρίβετε τα χέρια σας για την πολιτική καρέκλα! Οι λοιποί κλάδοι δεν φείδονται των δημοσίων οικονομικών και ζητούν, εμείς γιατί έχουμε σαν κοινό μυστικό να μην ζητήσουμε?? 

Υπάρχει συμφωνία κάτω από το τραπέζι? Πάντα σε λογικά και ανθρώπινα επίπεδα. Θα πρεπε να μεριμνάτε για το καλό του κλάδου και όχι για το πολιτικό κόστος! το πολιτικό κόστος το κοιτάνε άλλοι, εσείς το συνδικαλιστικό να κοιτάται και να ξέρετε θα ναι μεγάλο λόγω των παραλείψεών σας!5 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

αλλος ένας αδικημένος. Δουλεια ρεεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Εσύ πρέπει να είσαι σίγουρα μετακλητος υπάλληλος

Ανώνυμος είπε...

Ειδικά ο ανακριτικος αστυφύλακας μια χαρά βγάζει και τη δουλειά των Αξιωματικών. Αξυπ - δικογραφίες μέχρι περιπολικό, σκοπός κρατητηριων, μέτρα τάξης κλπ κλπ. Ο καλύτερος!

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολη η αστυνομία παιδια δύσκολη δεν τα παρατάτε να βγείτε στη αγορά για μεροκάματο άντε λοιπον

Ανώνυμος είπε...

Με το μισθό που περνούμε και μεροκάματο και θελήματα και ότι θες κάνει ο αστυφύλακας για να τα βγάλει περα