Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Με 60 νέα περιπολικά ενισχύονται οι Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης!


Ανάρτηση τού ΕΚΑ Θεσσαλονίκης: Το Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών (ΕΚΑ) Θεσσαλονίκης με όλες τις δυνάμεις του, πάντοτε εντός του θεσμικού πλαισίου του ρόλου του ως ενεργός συνδικαλιστικός οργανισμός - παράταξη, διαχρονικά εντόπιζε, κατήγγειλε και πρότεινε λύσεις ειδικότερα για τις σοβαρές υλικοτεχνικές ελλείψεις του κλάδου μας!

Πληθώρα καταγγελιών μας παρεμβάσεων με κάθε νόμιμο μέσο, ακόμη και ερωτήσεων στη βουλή των Ελλήνων για το θέμα, πλαισιώνουν την συνολική δράση μας για το ζήτημα...

Ήρθε η ώρα για τη δικαίωσή μας καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τους συναδέλφους της πόλης μας και όχι μόνο, συμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες μας ότι το αμέσως προσεχές διάστημα πρόκειται να έρθουν δεκάδες οχήματα και λοιπά υλικά που θα κάνουν εμφανώς καλύτερη την υπηρεσιακή Αστυνομική καθημερινότητα των συναδέλφων, καθώς και κατ' επέκταση του συνόλου των πολιτών της συμπρωτεύουσας...

Μετά από ένα μαμούθ πρόγραμμα προμηθειών από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με πρωτόγνωρες διαδικασίες παρακάμπτοντας γραφειοκρατικούς σκοπέλους, επιτέλους οι Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης θα προμηθευτούν μετά από πολλά χρόνια, άμεσα εξήντα (60) νέα περιπολικά οχήματα, καθώς και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα έρθουν και αλλά νέα περιπολικά οχήματα. Επίσης, έρχονται και πλήθος ατομικών εφοδίων για το προσωπικό. Ένα μεγάλο εύγε αυτή τη φορά το αξίζουν όλοι για την προσπάθειά τους και επιτέλους να δούμε την αναβάθμιση και βελτιωση της αστυνομικής καθημερινότητας όλων μας.

Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

 









Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

Ο χρήστης Geo77soup είπε…
Πρόγραμμα μαμούθ.. Σιγά.. Προσέξτε τι γράφετε.. Τόσο καιρό από δω και αποκεί με φιλανθρωπίες και χορηγίες ζούσε η αστυνομία.. Δεν λέω επρεπε να ανανεωθεί ο στόλος αλλά μην το βγάζετε και ως επίτευγμα.. Εδώ ούτε παπούτσια δεν έχουμε πάρει τόσα χρόνια, ούτε ύφασμα ούτε τίποτα..
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα Τμήματα Διαχείρησης Μετανάστευσης θα πάρουν τίποτα ή μόνο υποσχέσεις;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Εκείνοι οι Ζαίοι επί τέσσερα συναπτά έτη τι στο καλό έκαναν;