Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έδεσαν και φίμωσαν 55χρονο στο Παγκράτι - Πώς οι Αμεσοδρασίτες έπιασαν τον έναν ληστή (ΦΩΤΟ)

Δέκα και μισή το βράδυ της Παρασκευής και ο 55χρονος επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι τρία άτομα εισέβαλαν στο διαμέρισμά του, στο Παγκράτι, τον απείλησαν τον έδεσαν με καλώδιο και τον φίμωσαν. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στους αστυνομικούς, αφού έκαναν άνω κάτω το σπίτι του, άρπαξαν πολύτιμα αντικείμενα, μία τηλεόραση, πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό του, του οποίου τα κλειδιά πήραν φεύγοντας.
Το θύμα κατάφερε να λυθεί δύο ώρες αργότερα και να καλέσει στο "100". Ο εκφωνητής έδωσε τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος στους σταθμούς και στις τρεις τα ξημερώματα, πλήρωμα περιπολικού είδε το όχημα πόλης κοντά στην Ομόνοια.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα, για να εξαφανιστεί. Δεν υπολόγιζε, όμως, ότι στο σημείο ήδη κατέφθαναν και άλλα περιπολικά. Λίγα μέτρα μακριά κατάφεραν να του μπλοκάρουν τον δρόμο και να τον συλλάβουν. Τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας, όπου ο 55χρονος τον αναγνώρισε ως έναν από τους τρεις ληστές του.

Οι αστυνομικοί τώρα, προσπαθούν να εντοπίσουν τους συνεργούς του και τα κλοπιμαία.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια